V 5. týždni doktor na sone nič nevidel
Ahojte, podľa MS som v 5+2 tt, na sone ale gyn. nič nevidel, len mi povedal,že mám vysokú sliznicu maternice a dal mi ďaľší termin. Ms už samozrejme neprišla a testy pozitívne, clear blue ukazuje 1-2 tyzden. Je možné aby v tomto týždni ešte naozaj nič nevidel?
Presne toto iste povedal aj mne v piatom dokonca asi az v 6 tyzdni. Neboj je to v poriadku 🙂
Prave som si prechádzala niečím podobným, v 5tt ani tuk na sone, preto som nechcela ísť veľmi skoro, no žiaľ, začala som krvácať tak som pre istotu išla. 2 týždne som ležala v nemocnici s podozrením na mimomaternicove a až v 7 tt sa objavilo babo na sine a už aj aktivita srdiečka. Žiaľ, mam tam aj hematom a tak jej to 50 na 50 ze ako to dopadne
Nie, vôbec..ale som mala potrat po 1.tehotenstve v 7tt som dozvedela že som tehotna a v 8.tt potratila,musela som na kyret, dostala som anafilakticku reakciu na uspavaciu latku, bola som zaintubovana a v umelom spanku😏, mal som silne krče.
3dieta vynosene, 4.dieta biochemicke , 5dieta vynosene
10 dní meškania a bol už aspoň vak
Už viac deti nechcem mať, mám už aj svoj vek, po 42r a 3 deti, medzi dcerou a synom mam 17 a 20r..ale ked viem odporučiť majte deti keď ste mlade, ešte do tych 37 r sa da zvladnuť, po 40ke už je to horšie..čo sa týka fyzicky i psychicky..
Mne doktor povedal, ze skor ako po dvoch tyzdnoch meskania ma neobjedna lebo este nemusi byt nic vidiet. Kamaratka mala posunutu ovulaciu tej nebolo nic vidiet tri tyzdne.Takze pokoj, nohy hore a tes sa.Na paniku nemas este dovod.
Asi je to u kazdej inak. Mne videl uz v 4+3 gestacny vak, ked som bola tehotna..
Ja som bola v 7tt, nebolo vidno srdiecko. To sa ukazalo az na dalsej kontrole v 9tt. Teraz lezi vedla mna.
Ozaj neviem, vo chcete v 5tt vidiet
Teraz som vstala a boli ma mierne brucho a zacala som špiniť hnedú krv :(
Chod na pohotovosť, spravia sono ak sa tam ukáže aspoň vak dajú niečo na udržanie a ak nič Príroda to takto zariadila.. Držím palce
Mrzi ma to, skus to prijat tak ako to je...vzdy lepsie ako mimomaternicove. U mna palicky slabnu, tak tiez nic z toho 😞
Gyn ma dovolenku, robila som si testy a paličky slabnú takze asi nic z toho nebude
U mna je ironia, ze som takto otehotnela po 3 rokoch snazenia prave ked sme si dohodli konzultaciu v CAR v Brne. Povazovali sme to za zazrak, skoda ze sa neudrzalo...
Ja som vzdy isla az cca 3tyzdne po tom ako som si nasla pozitivny test. Teda cca 7.tyzden a vzdy uz bolo vsetko pekne vidiet. Aj srdiecko.
5.tyzden je skoro. A ako sama vidis aj zbytocny stres. ☹
Verim ze buduce sa uz pekne ukaze co ma byt vidiet 😉
@eveline88 tak to ma mrzi drzim palce nech sa uz zadarí
Uz zo mna ide aj jasnocervena krv takze asi ozaj biochemické
Mne dr v 5+3 videl vysokú sliznicu a gestacny vak ale tehu nepotvrdil pokiaľ rám nevidí zltkovy vak. Dal mi termín o týždeň. Mám z toho 14m syna. Preto teraz pri druhom tehu som 5+6 a k dr sa chystám až o 10dni..
Ja som bola u doktora v 5tt a bolo vidieť len gestačný a žĺtkovy vak a malinku bodku čo bol plod. Dal mi kontrolu o 2 týždne. Clear blue mi ukazoval 2-3 keď som išla na kontrolu. Keď som prišla potom o tie 2 týždne som bola v 7tt a bolo krásne vidieť už aj srdiečko ktoré bilo. Teraz som opäť zistila ze som tehu, clear blue som si robila v piatok a ukazoval 2-3, na prvú kontrolu idem 6. 4 tak som zvedava či uz bude niečo pekné vidieť. Treba len počkať, 5tt je naozaj malinko na ti aby bolo vidieť pekne plod
@natali_hamzova bohuzial vcera som zacala krvácať a testy zoslabli , v piatok mam kontrolu takze asi viem co mi uz povie a tebe drzim palce nech je vsetko v poriadku 🙂
Joj to mi je ľúto 🙄 Ďakujem krásne 🥰

tak mohla byt posunuta ovulacia a vtedy je normalne, ze este nic nevidi alebo biochemicke (to zacne spinenie) a ano akoze moze to byt aj mimo-m ale to zasa nie je take caste ako by sme si mysleli - bude to v pohode snad, drzim paste! 🤞🏻🤞🏻