icon

V 5. týždni nevidno plod

clare650
11. nov 2020

Ahojte ženy
som v 5 týždni tehotenstva mám to potvrdené z krvi ale na vnútromaternicovom sone nič nieje vidno ani vak máte s tým skusenost?

scarletka34
11. nov 2020

@clare650 ja som si stým prešla ale mne bolo vidno vak ale blod nie

jexica
11. nov 2020

ja ked pozeral gynekolog zo spodu nic nevidel az cez brucho vedel najst plod

pribinak
11. nov 2020

Napr môj gynekológ ani nevolá na sono skôr ako v 8tt len veľmi výnimočne. Lebo zväčša ešte nič nie je vidno, potom sú budúce mamky nervózne a panikária

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
aneta129
11. nov 2020

@clare650 nemaj strach... Mne tiež nič nevidela, ešte ma vysmiala načo som tak skoro prišla....a teraz už aj srdiečko vidno

michaelapeller
Autor odpoveď zmazal
maximilie
11. nov 2020

@clare650 mne nevidel ani v 6t , až v 8t

clare650
autor
12. nov 2020

@maximilie merali mi ale hladinu Hcg a z 209 mi dnes stuplo len na 240 je to normalne??

scarletka34
12. nov 2020

@michaelapeller mne do 10tyz bolo vydno len gestacny vak posielali ma na kyret ale som to odmietla a v 11tyz som potratila takže príroda sa stým vysporiadala sama

petamich
12. nov 2020

@clare650 HCG by malo kazde 2-3 dni zdvojnasobit svoju predchadzajucu hodnotu - aky bol casovy rozostup medzi prvym a druhym vysetrenim boli to 2-3 dni? ak ano moze to naznacovat neprosperujuce tehotenstvo ak nie tak este nie je nic stratene 🙂 a moze sa zajtra zdvojnasobit, plod vraj zvykne byt vidiet pri hodnote nad 1000, cize moze byt este len skoro 🤞🏻🤞🏻

maximilie
12. nov 2020

@clare650 v Tom sa nevyznám, ale keď stúpa, tak je to asi dobre

m_isk_a
12. nov 2020

Ja som mala v tomto obdobi uplne zhodou nahod preventivku, len v to rano som si robila test a vysiel pozitivny, tak som to povedala dr., ktora ma dokladne pozrela a povedala, ze zatial nic nevidno, ale ze mozno sa nieco naozaj chysta, pretoze je ta maternica nejaka prekrvena ci co... 🙂 Cize to asi moze byt normalne v takomto skorom stadiu 🙂

magduska81
13. nov 2020

@clare650 ahoj, ja som v 6 tt mala len gestacny vak ale plod nebolo vidno v 7 tt bolo už aj srdiečko, neviem nie som odborník ale v 5 tt by malo vidno gestacny vak, zavolaj lekarke a opýtaj sa jej na to, to čo mi viac nesedí ak si v 5 tt tak je veľmi nízke HCG aspoň ja som mala v 4 tt okolo 1 000 a o 5 dni tuším už 3 tis, tak to by skor bolo biochemické, ale nie som lekár len porovnanie s mojim tehu, držím palce nech to dobre dopadne