V 9. týždni nevidno srdiečko. Môže to byť omyl?
Ahojte baby....dnes som začala 9tt, no zrejme nie veľmi šťastne ☹ .Som veľmi zúfala.Pred asi 10-timi dňami som bola na usg a pani doktorka potvrdila akciu, dnes som ešte pred vyšetrením dostala tehotenskú knižku a následne na to iná doktorka potvrdila,aj so sestričkou, že akciu nevidia. Išla som na další kontrolný usg do inej nemocnice, tam tiež 2 doktorky čumeli do monitoru a odporúčali mi na piatok kyret. som hotová, bude to môj tretí potrat...no nedá mi pokoj aby som nešla ešte aspoň ku 2 iným lekárom na usg pred kyretom.Možno to nepomôže, no stali sa prípady, ked nič nevideli, že? sorry,možno píšem nezrozumitelne,no cez slzy....ja neviem ako to zvládnem,tak si prajem aby sa stal zázrak...už nevládzem...

@deny81 jeeeej, aj ja sa teším s Tebou 😀 ja uz ani neviem kde všade som prispievala a aké témy zakladala
😉 dufam, ze uz len príjemné starosti budeme riešiť...... a máš sa ako? ja som celkom v pohode, len vôbec nepriberám, no podľa usg je vsetko v poriadku..... Jediné co ma trápi je nespavosť, no na druhej strane mám akosi veľa energie 🙂 fakt je to od Teba radostná novina a držme palceky aj ostatným babám, ktoré si prešli alebo prechádzajú podobným trápením akým sme prešli my..... nic netreba siliť, len veriť a tešiť sa 🙂