V akom týždni by som mala byť podľa posunutej ovulácie?
Mam jednu otázku stále mi všetko vŕta v hlave a stále mám vieru a nádej, že to nemôže byť pravda. Už som sem písala včera kvôli tomu, že som vo štvrtok bola u lekárky a vravela , že nepočuť srdiečko a do správy dala 8 tyzden asi 7 plus 7 a zamlčaný potrat. Ja som mala menštruáciu 6. ale viem úplne presne lebo mám počítač ktorým sa meriam, že mi ukazal ovuláciu 28. a viem úplne presne že 31.som mala ovulačnú bolesť aj ma prehnalo a robila som si testy a bolo úplne strašne silno poz. ešte aj 1. novembra toho 28. kde mi to ukazoval počítač to bolo poz. ale nie tak strašne silno ako toho 31. kde bola aj ta bolesť. Ja som jej to v tom strese a plači zabudla povedať. Ona, ze na to kedy bola Ms by som mala byť už v 12.týždni tuším vravela. Ja som si robila test prvý si úplne nepamätám kedy to presne bolo ale tuším týždeň po tom čo som mala pocit že možno sa mohlo niečo stať a bol negat. jemne pozit. ale nie úplne silno poz. bol keď mi to meškalo asi 5 dni ale neviem to presne. Len mi to vŕta v hlave nemohlo by byť ,že proste srdiečko ešte nie je vidno? V akom by som mala byť týždni ak viem úplne presne tu ovuláciu podla mna som musela otehotniet bud koncom oktobra alebo az zaciatkom novembra... Ja nemám zatiaľ žiadne bolesti ani krvácanie dva krát som mala trochu hnedé na vložke minimum ale to som mávala aj v inom Th. Mala som už jeden potrat v lete a vtedy som mala stále to hnedé a viac a aj som potom mala krv trochu a potom sa to spustilo za 10 dni same bez kyretu.. Lekárka mi vravela len že podla veľkosti plodu by sme už mali počuť srdiečko len ma štve že neviem koľko to bolo som sa nepýtala koľko meria. Ja som skoro nič nehovorila len som mala šok a slzy v očiach..
chapem ako ti je ale nebudem ti davat falosne nadeje - podla mna to nevyzera dobre a ano srdiecko by uz malo byt vyvinute (pri zamlcanom potrate nezvyknes krvacat a spinit, kedze HCG sa drzi vysoko a telo dalej funguje v tehotenskom rezime), tie datumy si uviedla trosku chaoticky, 6. ktory mesiac si mala poslednu menstruaciu? oktobra? novembra? aky dlhy cyklus mas, ked si mala ovulaciu 28.-31.? to je kusok zvlastne, to by si mala extra dlhu lutealnu fazu, sledovala si si ju ovulacnymi testami? 🤷♀️
velmi ma mrzi, cim si prechadzac, osobne by som sa radsej zmierila s najhorsim ako cakala na zazrak a ak by predsa len, tak sa budes neskutocne tesit ako si nahovarat, ze to bude dobre, stret s realitou bude potom narocnejsi, drz sa!
Ja som mala menštruáciu 6. októbra ,ale určite som mala posunutú ovuláciu a viem ,že sa to mohlo stať až od 31.októbra však otehotnieť bez ovulácie sa nedá.Ja som si každé tehotenstvo vyrátala na základe ovulácie lebo presne som vedela kedy sa to stalo. A bolo to tak .Mne menštruácia meškáva aj dva týždne a to vychádza aj s tou ovuláciou.(mám proste nepravidelný cyklus) Viem to aj podla testu lebo bol dlho negat. CRL plodu to je čo ? veľkosť?Jja žijem v zahraničí, ale ako píšem ja som sa na nič nepýtala nič neviem bola som dosť mimo... Len v správe mám potrat v 8 ssw. teda mam takú tu žiadanku papier čo mi napísala ,že mám ist na kyret a tam to je.
Prave som pozerala jedn stránku podla ovulácie a tam to vychádza ze by som mala byt v 9. tyzdni no to ale nie som vravela že 8.
pozri pred kyretazou to este raz skontroluju, vzdy to tak robia, urcite sa nestane, ze srdiecko bije, plod sa vyvija a aj tak urobia zakrok, takze z tohto urcite nemusis mat obavy
Ja ale na kyret nejdem chcem cakat mala som uz jeden potrat samocistiaci viem co to obnása . Som si ista ze ked ide o potrat zacnem krvácat ak nie do tyzdna idem znova lekárke.
Pri prvom som mala spinenie aj krvácnie ale islo to postupne bolo ot v 9.tyzdni
ja viem uvedomujem si to plno a idem do toho s plným vedomým. Ja mám viacero pôrodov dokopy 5 a viem, že aj každý pôrod bol iný z toho 3 mám doma a dve v nemocnici vždy prirodzene...
Ja momentálne cítim že mám čakať.
Pri prvom to bolo tiež strašne veľa krvi bolesti a plodový vak len keď to začínalo to bolo minimálne krvácanie. Do týždňa som sa úplne vyčistila a vyšli zo mňa ešte po 7 dňoch posledné kúsky viem to lebo som chodila na kontroly pravidelne
Zatial nemám špinenie ani nič a určite ak sa nič nebude diať si dám bábo skontrolovať znova
Ja som tu ovuláciu mala určite vtedy lebo mám doma počítač za 550eur ktorý presne ukazuje ovulaciu a mala som ju posunutu skoro o dva týždne. Mne nie je zatial nič nemám bolesti ani špinenie je to akoby som bola naďalej tehotná keby mi to nepovedala ja neverím, že sa niečo deje možno okrem pŕs .... Ja viem, že nie je už asi žiadna nádej aj keď stále v kútiku verím lebo pri prvom potrate keď bábo nežilo som to cítila aj telesne. čítala som tu od viacero báb že sa im to stalo jedna tiež v 8. týždni a bola ešte dva krát u lekára a stále nič a keď išla na tretí krát v 10.týždni ho už videli to isté som čítala od iných žien pred kyretom. Ale viem, že toto sa stáva len ojedinele a nie som naivná.Neviem sa s tým zmieriť a stále verím, že predsa len začne biť že sa stala niekde chyba a moje bábo žije.
@sylwi23 kedy si mala prvý pozitívny tehotenský test? Aspoň približný dátum.
Ale ten pocitac, ale aj ovulacny test mi proste ukazal ovulaciu o skoro dva tyzdne neskôr ako som ju mala mat preto nebudem tak daleko s tehotenstvom ako keby som si to mala ratat podla normalnej menstruácie lebo ju mam aj presne takto nepravidelnu.
Prvý test jejda ja neviem presne ,ale slabo poz. bol podla mna okolo 15. novembra, ale musela by som si to dobre este prejst hlavou ,ale to bol este dot slabý, ale ziaden duch a potom už len silnel dnes je úplne silny len namocím a uz vybehne este silnejsia ako ta testovacia... Ja si nechcem uz nic nahovarat cakam a zatial mi nic nie je.
Zatial je to ako v kazdom inom tehotenstve bolia presne tak krize chodím viac na wc uz mám viac tehotenstiev za sebou tak viem co hovorim a mam aj jeden potrat tam som spinila a mala bolesti cudne v podbrusku ako pred MS to vsetko nemám jasne vsetko to este len môze nastat.... Ja ked sa nebude nic diat chcem ísť znova lekárke len moja ma teraz dva tyzdne dovolenku...Je to tak tazke este aj teraz cez Vianoce ked je tu rodina a nik o tom nevie okrem muza, ktorý je teraz pre operovane koleno v nemocnici snad uz zajtra ho prepustia.
Lady comp výborná vec ukázal mi aj presne odkedy som tehotna a tiez to ukazovalo ovela neskôr ako menstruácia az koncom októbra...Poslem ti link ja som spokojna. Len treba v plodných dňoch používať dobrú antikoncepciu určite nie pharmatex ako ja...https://www.naturcomp.cz/product/lady-comp-2021/ urcite to poznas alebo si o tom uz pocula...

@sylwi23 tehotenstvo sa ráta od poslendej MS nie od ovu