icon

V ktorom som týždni?

23. apr 2021

Viem, je toho na nete plno, ale ukazuje raz 5., raz 6. Poslednú ms som mala 18.3., ako to vyrátam? Prosím o názor tie baby, ktoré to viete. Viem, že je milión aplikácií a kalkuláciek, ale ako píšem, niektoré ukazujú piaty, niektoré šiesty. Mne logicky vychádza, že mi začal 6 tt. Ďakujem veľmi pekne.

hederamonstera
23. apr 2021

si v 5 tyzdni a 1.dni a to je teda 6tt

katkamatka7
Autor odpoveď zmazal
helcanw
23. apr 2021

Tak ako píšu baby vyššie - 5tt+1 to znamená ukončený 5tyzden a prebiehajúci 6tt.

autor
23. apr 2021

@hederamonstera
@katkamatka7
@helcanw ďakujem krásne, dievčatá. Takto som to rátala aj ja, že prebiehajúci 6. Len ma zmiatli niektoré výpočty na nete. A ešte otázka, asi mate skúsenosť.... K lekárovi sa objednať je ešte skoro? Nechcem ešte volať, nech ma neodbije sestra s tým, že kde sa plasim. Ale čítala som, že 6 týždeň by už mohlo ukázať, či je to ok...

katkamatka7
Autor odpoveď zmazal
hederamonstera
23. apr 2021

objednat sa mozes, ona sa ta opyta, kedy si mala menstruaciu a podla toho ta objedna na neskorsi tyzden

zanetakovacsova
23. apr 2021

Ja som volala hneď ako to zistila v 7TT som išla a už bilo srdiečko krásne bolo počuť. Takže podľa mňa môžeš úplne s kľudom zavolať. Práveže mne aj gynďo povedal že čím skôr sa to zachytí tým lepšie lenže ja som sa to dozvedela medzi Vianocami a novým rokom čiže som skôr nevedela ísť. Sestrička sa vôbec nemá prečo na teba hnevať. Ja som hneď aj knižku tehotenskú dostala 🙂

autor
23. apr 2021

@katkamatka7
@hederamonstera
@zanetakovacsova jeminy, ďakujem Vám kocky ❤️ Ja som bála, že sa mi tu len výsmech dostane za také otazky. Samozrejme, že som prečítala milión stránok už o tom všetkom, ale predsa len najlepšia je rada od niekoho, kto má čerstvú skúsenosť. Tak ďakujem ešte raz 😘

izabela181
23. apr 2021

Ja som volala k doktorke hneď ako som mala pozitívny test ☺️ Objednala ma hneď a bola som v 5 týždni, bolo na sone už pekne vidno a objednala ma hneď o 2 týždne, to už videla aj srdiečko 😊 a určite mi nepovedala nič v zlom, práveže hneď od toho 5 týždňa mi predpísala kyselinu listovú, ktorú som brala cely 1 trimester 😊

petamich
23. apr 2021

kazdy lekar to ma nejako nastavene 🙂 pokojne zavolaj, spyta sa ta kedy bola posledna MS a da ti termin :D a drzim paste a gratulujem! 🥰

autor
23. apr 2021

@izabela181
@petamich ďakujem dievčatá ❤️