icon

V ktorom týždni som?

slniecko237
19. okt 2015

ak som mala posledny sex 20 jula tak som v 12 tyzdni?...nakolko som mrchu mala este dva mesiace po styku

slniecko237
autor
19. okt 2015

ak by bolo moje tak by malo 15 tyzdnou a nie zaciatok 12 tyzdna ...takze chce to nasit na mna....a budem trvat na textoch DNA dakujem babyyyyy

mamcucha
19. okt 2015

@slniecko237 som z toho trochu mimo, ale skusim sa z toho vysomarit. Ty si mal sex naposledy s priatelkou 20.7. Co je vlastne 13 tyzdnov+2 tyzdne, ktore sa pridavaju, takze by musela byt minimalne v 15tyzdni tehotenstva. Ak je v 12 tt, otehotniet musela pred 10 tyzdnami. Hlavne sa jej spytaj, ci je tehotna 12 tyzdnov alebo ci je v 12 tyzdni tehotenstva. To je rozdiel.

slniecko237
autor
19. okt 2015

napisala mi ze ma podla sona zaciatok 12tyzdna....a 12 tyzdnou je od 20jula....takze ako to moze byt moje?od vtedy sme spolu neboli ...som pracovne v zahranici

katrin21
19. okt 2015

@slniecko237 noooo, takto...
ona ti mohla povedať, ze je podla sona v 12tt a kludne to moze byt tvoje, akurat si treba ujasnit, ci ona mysli, ze 12tt od oplodnenia, teda realne je tolko tehotna., alebo mysli 12tt od menzesu, ako to uvadzaju lekari.. lebo to je rozdiel...
A okrem toho ! sono nie je az tak smerodatne.. teda je, ale ... oni to urcuju podla velkosti plodu a to je vzdy +- .. lebo aj ked sa babatka narodi, jedno ma 49cm, ine 53cm,,jedno vazi 2,5kg, druhe 4 ... takze.. ono to sono je orientačne, tam vyhadzuje statisticky priemerne hodnoty...
Ak by otehotnela 20.7, tak je to 13t ( od oplodnenia) , co nie je az taky rozdiel voci 12tt...
vela zenam napr. sa terminy v priebehu tehotenstva posuvaju.... a tym aj termin porodu, podla toho, ako sa plod vyvija...
Menzes mohla v pohode mat aj do tretieho mesiaca, tym sa nic nemeni, to ma vela zien a dieta moze byt tvoje. Daj si spravit gen. testy a je to.

mamcucha
19. okt 2015

@slniecko237 napisem ti ip.

bajana
19. okt 2015

@katrin21 tak máloktorý lekár by jej povedal, že je v 15tt a ona by to interpretovala ako 12tt...tiež prvé sona sa sú najpresnejšie...takže skôr si myslím, že mladá si vymýšľa, ale súhlasím, že dôkaz dá len genetika

katrin21
19. okt 2015

@bajana my sme sa napr. bavili tak s lekarom, ze kolko to je, lebo je jasne, ze od MS a od odplodnenia je to ine.. ale hlavne, ona to mohla zle interpretovať, lebo chalan by nechapal, ze sa to pocita od MS.. myslim, ze chlapi tieto info a prehlad nemaju 😀
ja som otehotnela 21.7 alebo 22.7.. takze priblizne tak, ako henta baba a som 15ty tyzden od MS.. teda 13t od oplodnenia.

slniecko237
autor
19. okt 2015

lenze ona vraj nevedela ze je v tom ....ze mala riadne menzes..a zrazu mi napise je je v tretom mesiaci....ze sono ukazalo zaciatok 12 tyzdna...som z toho jelen...tak tiez by bola 15tyzden

mamulienka30
19. okt 2015

@slniecko237 asi ani sama nevie, ze kedy a s kym, ked si myslela, ze je neplodna... odkazala by som, ze po preratani moznosti musi zhanat toho, s kym bola o tri tyzdne neskor...

slniecko237
autor
19. okt 2015

to iste si myslim aj ja...

mamulienka30
19. okt 2015

@slniecko237 ale povedz jej to slusne, ked fakt netusila, ze je tehotna a ma to cerstve, tak rozmysla a rata urcite doma tiez 😉 A ze ked si stale nie je ista a ma pochybnosti, ze sa rad dostavis na DNA testy po narodeni maleho.

lucmar2015
19. okt 2015

@slniecko237 ja napr viem kedy k ,,tomu,, prislo a doktor stanovil datum cca o 8 dni inak.
Menzes kludne mohla mat, su zeny ktore maju dve aj tri menstruacie a az potom zistia ze su v tom.
Mozno je z toho zmatena rovnako ako ty tak si to ujasnite.. Ale testy DNA to istia..

lucka1987
19. okt 2015

@slniecko237 😀 ja si pamatam cerstvo situaciu, ked sme po dlhom snazeni s manzelom pocali babatko, teda som sla k doktorovi, a ten mi povedal ktory som tyzden ale mne to nejako nesdelo, lebo muz beha na kamione, a vedela som ze za cely mesiac sme spolu boli len raz. a doktorl ze podla sona som otehotnela vtedy a vtedy ( asi 10 dni po skutocnom oplodneni ) . a ja ze to nie je mozne, kedze som len s manzelom. a viem kedy sme spolu boli.. babatko cele tehotenstvo bol mesie o cca tie dva tyzdne. aj sa narodil mensi. a teda viem presne, ze mam len mojho manzela 😅 ale teda nastastie verime si a moj muz to bral s humurom, ked videl v ktorom so podla doktora tyzdni a kedy malo dosjta koze k oplodneniu.. , kedze som to mojmu dr vysvetlila, temrin porodu mi upravil podla toho ako som povedal, ze som si sita, ze som otehotnela 😅 , a na ten temrin som ja porodila..
podla mna teda dva tyzdne kludne odychlka moze byt.. viac je uz dost podozrive...
a ty pises ze ste mali styk 20 jula.. to je len o den skor ako ja s manzelom. a ja som teraz 16 tt. podla sona je babo opat mensie , no tyzdne ratame stale podla menstruacie

slniecko237
autor
19. okt 2015

ale ona podla sona je 12tyzden
@lucka1987

lucka1987
19. okt 2015

@slniecko237 no teoreticky by mala byt ak by ste bolis polu teda napsledy toho 20 jula, tak niekekde cca ako ja, teda zacinala by 16 tyzden. to je prilis velky rozdiel.. no naozaj najrepsnejsie budu testy otcovstva, aby si sa zbytocne neunahlil a neurobil chybu... dnes je mozne vselico , ultrazvuky stare, lekari chybuju .
http://www.geneton.sk/pre-verejnost/testy-otcov... , je tam aj cennik

slniecko237
autor
19. okt 2015

tak nemozem byt ja otec zeeee?

slniecko237
autor
19. okt 2015

@katrin21 ....podla otehotnenia ako pises vychadza 13t.ale podla sona ako moze byt 12 tyz......ked by mala byt v 15 tyzdni?

lucmar2015
19. okt 2015

http://www.tehotenstvo.academy.sk/index.php?cli...
Toto si precitaj. Tiez rataj s tym ze kazdy plod (babatko) je ine a teda aj inak velke.. Takze by som urcite netvrdila ze to nemoze byt tvoje..

slniecko237
autor
19. okt 2015

@lucmar2015 ...to viem ze kazde je ine.....ale zeby sa lekar pri sone zmylil o dva -tri tyzdne sa mi akosi nezda

katrin21
19. okt 2015

@slniecko237 ano. mozne je vsetko.

slniecko237
autor
19. okt 2015

ches povedat ze moze sa tak zmylit?
@katrin21

mamulienka30
19. okt 2015

@slniecko237 neviem, co chces pocut, nikto tu nema sono, aby tvoju ex vysetril. Na 95% v tejto konstelacii otcom byt nemozes. To by musel byt fakt slepy lekar, aby si pomylil 15ty tyzden s dvanastym. Ale aj debili tu este behaju. Takze sa drz v pozadi, nikoho neurazaj, nijako to neuzavri, povedz, ze po porode rad dojdes na testy DNA a tym to pre teba skoncilo. Si aj tak v zahranici, mimo jej dosahu a vztah s nou neplanujes. Verim, ze ona skutocneho otca zatedy aj tak skontaktuje. Predychaj to.

slniecko237
autor
19. okt 2015

@mamulienka30 neurazam nikoho..len som chcel pocut vas nazor...co si vsetko vy o tom myslite...leb fakt neviem ...nevyznam sa v tom....ale viem ze ak je 12tyzdnou tehotna tak nemoze byt aj to dietatko 12 tyzdnove...dakujem za radu a pochopenie

mamulienka30
19. okt 2015

@slniecko237 myslela som tym, ze sa s nou nemas rozhadat, obvinit ju hned z podvodu, podsunutia dietata atp. Povedz, ze ti to nesedi a pockas si na vysledky testov dna, proste ostat vecny. Lebo ak by je to zazrakom tvoje, raz by ta to mrzelo. V kontakte kvoli nemu budete chtiac-nechtiac dalsie roky...

katrin21
19. okt 2015

@slniecko237 vsetko je mozne, je este malo tehotna... aj nedavno jedna baba tu bola na sone znova a lekar jej podla sona posunul neskor termin o 2t .. proste vsetko je to odhad , hlavne na zaciatku....
a otazne je stale to, ako to myslela, ci 12t od menzesu, alebo od oplodnenia, aj to sono...
NApr. moja segra otehotnela 3 dni pred menzesom.... takze jej klasicke vypocty nikdy nemohli sediet a vie presne, ze otehotnela vtedy .. a vela žien je takych. Niektore otehotneju napr. aj cez menzes... to tiez ako chlap mozno nevies, ale je to tak.
ak je 12t tehotna, tak aj dietatko je 12t PRIBLIZNE:.. ale moze byt aj 13 .. chapes?? a akurat od menzesu ubehlo o 2t viac a to sa pripocitava potom k celkovemu casu. aj to nechapem, preco to je takto, kedd vlastne tolko tehotna nie je ziadna zena vacsinou.... mali by to spravne pocitat od ovulacie.. ale hold, zauzivalo sa to takto.
a sono... tu ide o milimetre este castokrat.... co oni meraju....

lucka1987
19. okt 2015

@slniecko237 vies ake rozne pribehy, skutocne pribehy tu maju zeny ? napr, ze zistili, ze su tehotne v 7 mesiaci ( tiez by tomu clovek neveril ) a podobne..
mal si s nou sex. je tehotna a jedine preco pochybujes je sono meskajuce cca 2-3 tyzdne .
neuzatvarala by som tuto temu a urcite by som nevyvodzovala predom nejake zavery, pretoze sanca, ze si otec moze byt .
mnoho lekarov maju zastarale ultrazvuky, maju rozne odychylky, ak ste malis polu styk 20.jula, kludne mohla otehotniet s tebou 23. jula ( kedze spermie vydrza aj 3 dni ) staci mensi plod, inak vyvyjajuce sa tehotenstvo a je to.
pozri ja som bola minuly tyzden 15 tyzden a do karty mi doktor napial ze som 13. to su dva tyzdne, pricom u mna je jasne, kedy som otehotnela..
ale tak nejdem sa s nim hadat.. proste on si povedal, ze nase dieta je o ca 2 cm mensie, a tak zodpoveda inemu tyzdnu. pricom viem na 100 % v ktorom som a kedy som presne otehotnela.
nepoznam tu zenu, buducu matku, no mozno s ajej zbytocne krivdi a mozno naozaj caka pod srdcom tvoje dieta. , teraz je citliva, nemala by mat stresy, a zbytocne nejake natlaky alebo odmietanie jej prilis neprospeje...
neviem sice aky mate vztah, ale ak s nou aj nic neplannujes, tak byt chlapom by som ju upokojila, aby sa necitila nejako odmientuto alebo sama. obca sjej napisala ako sa ma a ako jej prebeha tehotenstvo ( naozaj prefoteny tehotensky preukaz a fotky zo sona by potesili ) a smaozrejme s triezvou hlavou uprimne jej povedat ze by si chcel testy otcovtsva, ked sa babo narodi a samozrejme, ze tym ak sa to vsetko potvrdi prevezmes aj zodpovednost a nenechas ju v stichu...
no asi by som aj spomenula druhu stranu, ze ak to pravda nebude, ze by si bol sklamany, ze ta niekto oklamal, a nebudes chcet mat uz nic spolocne

( pisem za seba ako by som reagovala, ak by som bol chlap a nejaka moja " znama " by otehotnela ) 😅

slniecko237
autor
19. okt 2015

to som jej povedal ze chcem testy...najprv nesuhlasila a ze uz suhlasi

slniecko237
autor
19. okt 2015

@katrin21 od oplodnenia vychadza 12 tyzden...a podla sona je zaciatok 12tyzdna....nechapem...podla sona by mala byt uz 15-16tyzdni ze?

lucka1987
19. okt 2015

@slniecko237 vies, ked zena suhlasi s takymito testami, tak zvacsa si je na 99 % ista, kto je otec . len ona sama vie, ci si bol jediny . toto je vlemi chulostiva a citliva zalezitost, ide o tvoje mozno buduce dieta, a buduci vztah s matkou tvojho mozno dietata. takze treba konat mudro, neunahlene a citlivo, ale samozrejme, nenechat sa " oblafnut " len recickami ... ale to ty sam musis vediet aky mate medzi sebou vztah

katrin21
19. okt 2015

@slniecko237 zalezi, ako to myslela,.... aj podla sona. ci od MS, alebo realne od oplodnenia, stale tocime o tom istom dookola... 😝