V ktorom týždni tehotenstva vidieť pohlavie?
V ktorom tyzdni tehotenstva ste videli pohlavie babätka?Dakujem
My vieme od 11tt pretoze vtedy sa vytvory tzv. genitalny hrbol a podla toho v akom uhle je na chrbticu sa da urcit ci sa z neho urobi penis alebo klitoris 😉 ale vacsinou ti to urcia iba orientacne na prvotrimestralnom screenengu neda sa na to 100% spoliehat aj ked nam to vyslo a v 16tt nam to uz len potvrdili na 100% na 3Dsone a moj doky na klasickom utz az v 20tt to videl 😉
Ako sa to da zistit z krvi uz v 10tt? To treba nejake speciale odbery alebo ako to je? 🙂 ... ja som teraz v 10.tt aj krv mi brali, ale pohlavie nepovedali... 🙂
ja v 13. tt 🙂
ja začiatkom 12tt
existuje aj test na určenie pohlavia dieťaťa od 10tt. Je vraj na 99% presný. Ale nemám skúsenosti,našla som na nete-cena 33€.
nám povedali v 12tt bolo dievčatko aj ostalo dievčatko,,od 12tt ukazovala le pipinu,,,takže foto tváričky ani nemám 😀
Nas maly sa skryval do 34.tt 🙂
V 13.tyzdni na 3d ultrazvuku nam dr povedala,ze to bude dievcatko a aj bolo 🙂
Mne pri oboch tehu v 20 tt na morfologickom 🙂
mojej kamoske v 13tt
pri prvom dietati nam doktor povedal uz v 14 tt, ale zavisi vela od toho ako je babo otocene...
ja som bola vcera na vysetreni,15ty tyzden aj 2dni a lekarka povedala ze je este skoro.a k tomu lezalo na brusku
Ja som ten prípad, ktorý nevydržal a kúpil si test na určenie pohlavia 😀 Robila som ho v cca 8 tt (je od ukončeného 6tt). Vyšla baba, čo som si aj myslela, mám taký ''tušák'' 😉 Či sa to ale potvrdí ešte čakám, som v 11 tt. A stál ma 17 Euro.
ja uz v 10tt, dala som si urobit krvny test, je to 100% iste, nelutujem, ja som to nevydrzala 🙂 ale pri druhom to bude zasa extrem, chcem to vediet az po porode 🙂
ako komu, ja som sa to dozvedela až teraz, lebo malé malo vkuse nožičky spolu a ešte omotaný pupočník okolo nožičiek :D takže som sa to dozvedela mesiac pred pôrodom :D
ja som bola vcera na NT, som v 13 tt, ale este vobec nebolo vidiet, co to bude.. nemalo to vyvinute pohl.organy este.
Mne v 13tt povedali,ze chlapec a v 20tt,ze dievcatko 🙂 A tak aj bolo 😉
pozri moznosti su iba 2 takze bud alebo... osobne si myslim ze na ten moment prekvapenia pri porode je svojim sposobom magicky aj ked pri mojom tehu si vsetci tukali na celo ze naco cakat...
Ja som sa dozvedela v 12tt a vyšlo to tak ako povedali
Ja som v 15 TT a stále mi doktorka nevie povedať 😞
Ja som 21 tt a tiež ešte neviem čo to bude
@deni75 za to si treba zaplatit
http://najmama.aktuality.sk/clanok/236613/domac... neskúšali ste? 😁
Ako sa dá zistiť z krvy? Mám sa na to opýtať môjho lekára? Máte s tým osobnú skúsenosť?
@pepka123 keď si čakala chlapca ??
@kikakik18 ahoj ako sa ten test vola?

no ked sa ti nebude chciet ukazat tak nebudes vediet ani v 35 t tak ako ja 🙂