V ktorom týždni zistíte pohlavie bábätka?
asi v cca 13 tt ked som bola na amnio, a druhé v 20tt na velkom ultzv.
@mariaberkyova25 ja som z okolia. Tak dám vedieť skôr či mi to bude vedieť zistiť 🥰
Jasne daj 🙂 a v ktorom si tt? To som nepostrehla. Ja som z Turčianskych Teplic inak 😊
@mariaberkyova25 Tak niektorí gynekológovia to už majú v oku a vedia povedať už v 12tt ak ešte k tomu majú dobrú techniku alebo si len tipnú a vždy je šanca 50%, že sa trafí.😄 Ale máš pravdu, väčšinou vedia povedať až okolo 20tt, keď už je bábätko väčšie. 🙂 Moja je taká, že ona si netrúfne povedať pokiaľ nevie pohlavie na 100%.
@rurutiax Tak to zas cením lebo by ma asi trafilo keby mi povedia v 12tt že to bude dievčatko a prekvapí ma chlapček 😂 Nie preto žeby som sa netešila aj z chlapčeka ale keď už máš nakúpené veci tak je to celkom do plaču 😄😄
@mariaberkyova25 Presne aj pre toto som si dala spraviť ten krvný test, ale tak ja som bola straaašne nedočkavá.😂 Ale neľutujem ani jeden cent, lebo potom už celé tehu som mala pokoj na duši.
@mariaberkyova25 12tt. Tak asi máš doktorku Biskupskú či ? V Tepliciach?
Ano Biskupskú, len ma poslala na kontrolné UZV keď budem v 12tt momentálne som 10tt 🙂 Tiež máš Biskupskú?
@rurutiax To verím ☺️🙏🏼 Ja čakám naše prvé a neviem sa dočkať keď toho drobca uvidím ❤️
@mariaberkyova25 a čakáš prvé bábo ? Ak sa môžem opýtať je ti jedno pohlavie alebo čo si praješ viac ? Áno jasné viem aby bolo zdravé hlavne 🥰 ja si veľmi prajem dievčatko chlapčeka už mám 🥰
Úprimne som viac priklonená k dievčatku ale nech je to čokoľvek len nech je v poriadku a rastie zdravo! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️ Je to moje prvé 🥺🥹
@mariaberkyova25 som myslela že máš doktorku Biskupskú keď si z Teplíc 😁 ja som tiež a chodím ku nej ona ma aj poslala ku tomu Višňovskemu 😁
Ano mám ju a som si myslela že keď ma poslala tak skoro že je nejaký problem ale asi je to už bežný postup 😄
@mariaberkyova25 aha až teraz čítam 🤦😁... Aj ja som sa jej najskôr pýtala prečo tak skoro ci je niečo zle lebo pri prvom babu, má poslala na sono až v 20tt.. a tiež som bola v 10tt keď mi teraz povedala ze v 12tt pôjdem ku doktorovi Višňovskemu. Ale vraj je to nový postup po novom takto že každú tam posielajú. Tak buď pokojná 🙏 tiež som sa nevedela dočkať ale konečne štvrtok už tam idem 🥰
Držím palce nech je všetko v najlepšom poriadku ❤️
@mariaberkyova25 ďakujem pekne🙏 aj tebe prajem nech máš všetko v poriadku ♥️
@mariaberkyova25 tak dala som si urobiť nifty pro testy takže prvého mi povedal v 12tom a druhú 12+0 😀 ale na sone v 12tom týždni mi pri synovi odfotil už aj jasný dôkaz že to je chlapec, pri dievčatku sa tento dôkaz odfotiť nedá tak sa to vždy môže zmeniť 😊
V 14.tt 👧🏼
💙 38 tt z utz
❤️ 13 tt z krvi
💙 13 tt z utz
❤️ 13 tt z krvi
12-13tt na ultrazvuku
V 14. tyzdni ale z krvi ( nipt test)
Pri staršej dcére sme pohlavie nevedeli,nohy stále mala prekrížene…pri malom v 20tt…tak už bol 3d ultrazvuk všetko bolo podrobne vysvetlené…a keď sa muž dozvedel,že bude chlapec tak poskočil na gauči od radosti😁
V 17. tyzdni - chlapec
Teraz 11+2
Predtým 12+x
13tt
Pri všetkých 3 v 13tt
Pri dcére v 17.tt si už bol dr.istý,že to bude baba ☺️a pri synovi na konci tretieho mesiaca sa dr.neisto vyjadril,že asi chlapec,ale že si ešte nie je istý.Potom sa syn nechcel ukázať,až 2 mesiace pred pôrodom nám dr.potvrdil,že chlapec.
17tt 😊
Na morfologickom ultrazvuku okolo 20-21 tt

@rurutiax Zaujímavé, lebo veľa žien píše že vedeli už v 12-14tt a ja som bola vždy v tom že to vedia zistiť okolo 20tt. O Grochalovi som počula len same chvály ale kým mám všetko v poriadku tak mi stačí počuť že sme zdraví aj od Višňovského 🙏🏼☺️