Väčšie bruško už v prvom trimestri
...neviem teda ake velke by malo byt brusko pro prvom tehu v prvom trimestri, no u mna je akosi vacsie ako mozno u vacsiny prvotehuliek...Ma niekto podobne skusenosti?
@zabka1124 Ale jasné,hlavne nech je to pohodlné 🙂
Ja mám od začiatku obavy z toho koľko priberiem,pretože moja mama pri mne pribrala 30 kíl :( No zatiaľ som -3kg.Bruško rastie ale kilá idú zatiaľ dole...uvidíme ako to celé dopadne,len by som chcela tak aby som mohla keď vojdem do šatníka,normálne sa otočiť a vyjsť nie cúvať :D :D
@mima7986 Ahojky.Ja mam dole -4kg, brusko ako pavuk!!!
Jaaaaj, teraz mam problemy s dychanim, 3tyzdne som len lezala a chodila na WC a teraz ked chcem nieco spravit, alebo vyjst po schodoch tak sa rychlo zadycham a srdce mi bije asi 300uderov za minutu a zostane mi nevolno(nizky tlak).Ach jaaaaj, musim sa nejako rozchodit, lebo ma to moje srdce zabije!
Mate/mali ste niektora taky isty problem , alebo viete co na to pomaha????
@zabka1124 Ja sa tiež teraz veľmi rýchlo unavím,ani si nedokážem poriadiť byt na jeden krát lebo za chvíľu nevládzem.Ale tlak mám OK.Podľa mňa to môže byť kľudne tým,že si bola dlhšie v kľude a teraz dávaš organizmu šoky.Mne stačilo že som bola týždeň chorá a preležala som ho.Potom som sa nešla dostať do normy a dialo sa mi to isté čo popisuješ a to som nebola tehotná.Určite nezačni teraz po 3 týždňoch hneď všetko robiť a naplno.Začni pomalinky.Prechádzky,sem-tam niečo porobiť a rozbehne sa to...neviem či na to existujú nejaké "pirule" 🙂 ale lekárovi o tom radšej povedz a popýtaj sa ho aby si náhodou nejak neohrozovala seba,alebo bábo 🙂
Ahojte tehulky, ja som len minuly tyzden zistila ze som tehu a teraz mam pocit ze mam brucho jak v 4 mesiaci, a nie v 5 tyzdni... no hadam to prejde,resp.spomali.. 😀
@alien2603 pri prvom tehu mi bruško vyšlo az na konci 5. Mesiaca(to som čakala dievčatko), pri 2. a 3. Tehu mi brucho bolo vidno uz na konci tretieho (to boli chlapci) 🙂))
@silinka10 aj ja som zistila predvcerom z testu ze som v tom.a brucho si citim napucane. vidiet to nie je. som 4 tt a 4 dni, ale vahy uz ukazuju +1 kg.
chcela by som sportovat, ale vsade sa pise ze relax A aj ma trochu uz 2 dni pobolieva, ako by som mala dostat.
tvoje prve?
@miamoja2012 ahojcek, ano prve... ani nie pred mesiaqcom sme mali svadbu, dovtedy som mala tabletky a takto sa to hned podarilo 🙂 dufam ze bude vsetko ok, velmi rychlo si zvykam na pocit ze by tam mohlo nieco rast.. no a to brucho, ako sodomagomora, som zvedava ci tam bude len jedno, ked sa to tolko roztahuje 🙂 a tvoje? tiez prve? drzim strasno palceky, dalsi stvrtok idem na sono, kedze som uz bola panikarit u coktora co sa deje 🙂 strasne ma bolelo brucho ako pred ms. a ked tak ratam tak 4tt + 4 🙂 takze ideme na to spolu 😀
joj no ja som mala bruško pri dcerke original tehotenske tak v 4-5m. inak som mala vzdy brucho ako tehotna len pri tehu tvrdsie aj teraz ked ma 2r mam brucho ako 4-5m.ja som zo zaciatku tehu do 20tt schudla 5kg od 20tt boli komplikacie nemohla som chodit tak ku koncu tehu som pribrala pri malej 23kg stoho 10 mi ostalo ostatne bola voda nakolko som mala preekalmsiu a bola som spuchnuta ako balon s porodnice som odchadzala už o 13kg lahsia strasne zaleži kde je dieta uložene ak v predu je jasne že brusko bude vidiet skor ja som mala inak potom fakt mega brucho ale aj stoho že som tak pribrala dokonca v porodnici mali problem vraj mam tucnu brusnu stenu a zle vidia babo.
ja som v 7tt a bruško mám už krásne. a to som prvorodička 🙂
@janesa1984 ja len 4 tyzden a brucho ako balon :D mam taky pocit, ze vsetko co spapam ostava v bruchu 🙂
Ahojte, ja som v 10 tt a neviem, ci mam brucho vacsie len preto, ze som nafuknuta alebo je to uz tehotenske brusko. Da sa to nejak rozoznat? Podla brucha vyzeram na ten 5 - 6. mesiac, podla mna. Citim sa plna, nafuknuta, tlaci ma vsetko, co nie je na gumu.. tak som si dala dnes 2x2 espumisan, ale brucho sa mi velmi nezmenilo. Co si myslite?
@fazulka_mala podla mňa mám bruško iné ako ked som bola niekedy nafuknutá alebo pred menzesom. od pupka dole je také trošku do špicu 😀
@janesa1984 no aj ja mam od pupka dole, ale je to riadne brusisko. tak ja teraz neviem. ze by to uz bolo ono? 😀
ono u každej je to iné. ja som sa pýtala mojej mami že ako skoro už mala bruško a ona že už v druhom mesiaci nezapla žiadne rifle 😀 takže asi je to aj dedičné
ja osm tiež len 13 tt a bruško mám ako v 6 tom mesiaci tehotenstva :D ale tak zase my rasteime ako z vody :D
na mňe nebolo nič vidno,ešte som schudla 😉
baby ja mam strach,ze cakam dvojicky. som asi v 6tt.este som nebola u dr. ale mi normalne, hlavne na vecer vidno brucho, take vypukle je ☹
a to ja som taka postava, ze vacsi zadok a stehno, ale brucho super ploche (bolo).
Ja sa bojim,ze to budu dvojicky a ak nie, ze takouto rychlostou sa mi brucho potrha az za usami a v 9.mesiaci ho budem vozit pred sebou na furiku. Ja som si myslela, ze do nej.14tt. este ani nebude vidno, ze som tehotna.
ja som zasa kazdy den taka nafuknuta, ze ma tlacia nohavice. a to som len v 4tt. mam aj problemy so zapchou. ale inak ani neviem, ze som tehotna.
no ja som druhy krat presne po roku opet tehotna...veecsina z vas vie co sa mi stalo a tie co nie,docitaju sa v mojom profile a popravde pri malej som mala tuciky viacej do panvi,teda skor sa mi este viac panva rozsirovala a az posledne dva mesiace brusko ale teraz som v 7dmom tyzdni a mam brusko ako pri malej na konci tretieho mesiaca najmenej..🙂
Ahojte baby.. Poraďte prosím aj mne.. Mešká mi mrcha pár dní.. Plánujeme babo.. Žiadne bolesti ako pred MS ale bolieva7ma bruško hlavne keď mám nohavice zapnuté a mam ho väčšie
.. Je to možné?? Toto je moje druhé dieťatko 😕😕 môžem byť cca v 4tt ak teda som.. test dnes negatívny.. Prsia ma bolia ale nie moc.. Sú plnšie mam na nich žili viditeľné....
@ingrid16 mňa tiež boli bruško keď mám zapnuté nohavice.. Keď rozopnem po pár min prestane bolieť😕😕 tak ja len dúfam ze som tehu

;) to je zlaté ja som zvedavá kedy to u mna tiež vybehne cítim sa jak gula už teraz ;) ;) ;) ale mám pocit že včer je väčšie alebo keď sa napapám ma potom všetko tlačí čo som predtým nemala ;)