Vedia deti viac?
Som 6 týždňov tehotná a moja 4 ročná dcéra, ktorá o tom nevie, mi pozerá z ničoho nič na brucho a hovorí: neviem sa dočkať, kedy sa ti narodí bábätko.
Určite, ja to mávam tiež. Moja sesternica bola tehotná, oficiálne sme ešte o tom nevedeli. Keď sme sa stretli tak som zacítila ze je tehotná a ze to bude dievčatko. Tak aj bolo.
Neviem či deti vedia viac, ale po mojej skúsenosti možno niektorí ľudia majú správne tušenie. Stretla som sa po rokoch v supermarkete s bývalou spolužiačkou. Po dvoch vetách sa ma pýta, a ty si tehotná? Ja v šoku, že áno, ako to vieš? keďže to ešte vôbec nebolo vidno. A ona na to, vyzeráš tak inak. 🤷 Tak neviem ako je to možné, proste to tušila a aj jej to vyšlo. 🙂
Možno si len pribrala ...tak si to vydedukovala 🤷♀️😅
Nepripisovala by som to niečomu "nadprirodzenemu". Zjavne vás poučula ako sa s mužom o Tom bavíte.
@hipuska suhlasim, staci nejaky rozhovor s muzom, telefonat s kamoskou, mamou, deti nie su blbe a ani hluche...
Nie, nevedia.
Neviem ci len deti ale aj niektori ludia
Mne zakaznik povedal ze som tehotna a este ani ja som to nevedela 🤷♀️
Mne cigánka povedala, že som tehotná aj že to bude chlapec, som bola tak možno mesiac tehotná. 😃
@gabika128 presne tak, staci, ked sa viac najem a kolegovia uz skulia, ze ci nedonesiem tehotensku knizku 🙄
@gabika128
ano 😁 mne tak raz pani uvilnila miesto v autobuse aby som si sadla. Ja cerstvych 25 ona asi 50 rokov. Nechapala som, povedala som nech pokojne sedi, ja postojim. Ze neexistuje, aby som ako tehotna stala. Zblbla aj mojho priatela, ze oreco som mu nic nepovedala 😂🙈. Druhy raz sa ma kolega 10 minut vypitoval, kedy mam termin a co to bude. Ked som sa rozosmiala, ze tehotna nie som, neveril. Spovedal ma dalej, ved nech poviem, ze to je predsa pekne… Prestal az po vysvetleni, ze mam helikobaktera a mam koli tomu nafuknute brucho. Bol by sa prepadol najradsej pod zem od hanby 😏
A ano, niektore deti vidia a vedia mnohe, co ostava vecsine dospelych skryte- cest vynimkam.
@svetlonos kamoška nastupovala do taxíka a taxikár jej hovorí, že tehotné nevozí v predu. Celá nafunená mu hovorí, že nie je tehotná. On na to "Tak to ste asi len taká nafúknutá."😂 koniec. Inak deti veľmi radi hovoria v nejakom období o bábätkach v brušku, hlavne keď sa to okolo nich rieši. Podľa môjho malého boli v tom období tehotní všetci, hlavne chlapi s pivnými bruškami. 😁
No ja som bola asi v 11. tyzdni, ked zrazu raz dcera (vtedy mala malo cez 1,5 roka) zrazu z nicoho nic pri obede zacala, ze babo katka... To meno nemala odkial pocut, lebo v nasom okoli vtedy neboli ziadne katariny (az potom po nasej tu mame same katky😂)... Takze ja by som povedala, ze aj mozu vidiet a vediet... Ved aj tu raz nejaka baba spominala, ze nejaky chlalcek z rodiny jej povedal, ze je tehotna, ale ze babatko odide a aby sa pre to netrapila, lebo pride druhe a narodi sa vtedy... A presne tak aj bolo...
Mám 3 deti a pri každom, kým som to ešte sama nevedela, mi to povedalo nejaké dieťa, pri prvej neter, pri druhej kamaratkina dcéra a pri tretej moja najstaršia. Moja odpoveď bola vždy, že nie nemám v brušku bábätko, to mám len brucho také... No o 2 dni som mala testy pozitívne 😁
Mne takto kolegyna prisla na to, ze som tehotna a este som ziadne brucho nemala. Normalne to vedela na 100%. Zabudla som sa jej vtedy opytat ako to vie. 🤷🏼♀️
Ale po prvom porode sa ma vkuse ludia vypytovali ci som tehotna aj ked som nebola lebo sa to asi cakalo a mala som diastazu 🙄
Aj ja mam take zazitky - kolegyna este predtym, ako som vobec tusila, ze som tehotna, sa ma na to opytala. Vraj vyzeram inak 😃 Mala som par dni pred terminom MS a naozaj ani tucha 😊 A ked som to uz teda vedela a bola som cca v 6-7. tt, len sme to este nikomu nehovorili, tak 5-rocna dcera mi hovori, ze: mami, mas nejake velke brusko, asi budes mat babatko. Tak ja uz neviem 😆 Nahoda alebo naozaj niektori ludia to vycitia?
Nielen deti. Mne sa to stáva častejšie, aby to bola len náhoda. Proste mi z ničoho nič príde v tej chvíli úplne "od veci" myšlienka a väčšinou to je tak. O. i. tehotenstvo som takto "uhadla " 3 kamoškam, všetky nechápali, lebo o tom nikomu nevraveli. Ja som to, že som tehotná vedela aj u seba, samozrejme ešte predtým, ako som nedostala menzes, proste mi opäť prišla myšlienka, nič fyzické v tom nebolo, že by som sa cítila "inak".
Podľa mňa to niektorí ľudia vedia. Moja už neboha babka mi volala a ona len tak ze ci nie som tehotna, že sa jej snivalo o rybe. Bola som v 2 mesiaci a nikomu som nevravela. Zostala som hrozne zaskocena.
Ano, veľa detí má také schopnosti. Aj niektorí dospeli.