icon

Vek plodu

kikakikav
21. jan 2017

Dobry den,

Dnes som bola na pohotovosti kvoli hnedemu vytoku. Podla datumu poslednej MS by som mala byt 6+3tt, no podla UTZ sme len 4+5tt a hodnota HCG je 1040. Zo vsetkeho som dost vystrasena...prosim ma niekto podobne skusenosti?

senta_sofia
21. jan 2017

@kikakikav ovulaciu netusis,kedy si mala? To hcg takto tazko sudit,idealny by bol kontrolny odber, ci stupa a o kolko, inak by skor zodpovedalo tomu veku podla UTZ. Takze zatial sa zbytocne neplas,predpokladam,ze mas ist na kontrolu k svojmu lekarovi.

sibalka21
21. jan 2017

@kikakikav Nechcem ta strasit, ale ak si mala pravidelnu MS tak by si mala byt uz v tom 7tt a to HCG je velmi nizke, na taky tyzden... Inak moze ist o zamlcany potrat.... Pojdes na kontolu urcite, uvidis ako sa to vyvinie.. Mozno sa ti len posunula ovulacia, aj ked to HCG sa mi nejak nezda...

ivankalaco
22. jan 2017

@kikakikav Myslím, že sa nemáš čoho obávať..pomalšie ti rastie HCG.. podľa tabuľky môžeš mať v 6 týždni okolo 1 080. Držím palčeky, nech je všetko v poriadku 🙂

kikakikav
autor
23. jan 2017

@senta_sofia
@sibalka21
@ivankalaco
Ahojte baby, dakujem za odpovede. Zial nedopadlo to dobre a spustil sa spontanny potrat😢 Dufam, ze na druhy pokus to vyjde...Majte pekny den😇

sibalka21
23. jan 2017

@kikakikav No tak to ma mrzi, bohuzial HCG tomu nasvedcovalo... Drzim palce 🙂