Velikost břicha v 10. týdnu
Ahoj holky jsem v 10+3 tt amám břicho jak v 6 měsici čim si myslíte že to je? přidávám dve fotky dneska focene a jednu fotku jak jsem vypada před otehotnenim 🙂
a máš takéto aj ráno lebo ja večer ked idem spať mam tiež brušisko a rano vypuklinku 🙂 ale vyzerá to min na tri miminka
paneboze!..urcite len jedno??? na mne do 12tt nebolo vidiet NIC..ani na pohlad..ani prirastok na vahe.a od 12tt. isla vaha rapidne hore.
😕 😕 😕 😕 ja som v 15tt a nič nevidno...pri prvom tehotenstve som s takým rodila- možno aj s menším 😅 , to mi fakt pripadá na minimalne dvojičky, lekár čo hovorí?
🙂 brusko je naozaj u kazdej maminky ine. kamoska bola v 5 mesiaci a brusko mala malinke. Mna odhalili v praci uz v 8 tt. 🙂)). tiez som mala od zaciatku velke brusko hned som.musela nosit tehu nohavice lebo som sa do.nicoho nezapla....a na konci sa mi az zle chodilo ..dychalo co bolo tak velke 🙂 narodil sa mi valibuk 55 cm a 4570 g. asi si robil miestecko hned od zaciatku. 🙂 tiez som bola pred tehu stihla. ....krasne mas to brusinko.... prajem pekne tehulkovanie.
Ja som 11tt a uz zacina byt vidiet...ale len trosku....ja sa uz neviem dockat kedy budem mat take ako ty.Mas krasne brusko. Ale ozaj velke na 11tt.
ahoj.ja som 12tt a tiez mam brusisko jak hrom je pravda ze cakam 3 dietatko a ze je bezne ze vtedy mas vacsie brusko
no aj ja som 10tt a moje sa mi zda velke...ale toto je uz fakt nejak prehnane :D
ja som v 8.tt a tiez mi uz vykuka a take, ako mavam teraz vecer som mala pri prvom asi v 5.mesiaci 🙂 .Podla mna je to ok 🙂
ja som prave zacala 14tt a mam tiez dost velke brucho, uz od 12tt to bolo na mne riadne vidno...ked sa tak porovnavam s ostatnymi maminkami tu na MK, zvyknu mavat take brucho ako ja tak cca v 20-24tt 🙂 Netusim preco to tak je, normalne som relativne utla (50kg) . Je to moje druhe tehotenstvo, ale to prve sa podla mna neda ratat, lebo skoncilo v 8tt ☹ O to viac som na to brusko teraz hrda 🙂
ja mam tiez obrovske brusko. Vzhladom na to, ze takmer nic nejem (naozaj len ked musim) mi pride az prilis velke. Ale mam ho take krasne gulate 🙂 Samozrejme, ze mi to neprekaza, len aby za nim neboli skryte ine nemile prekvapenia. :( Vraj cakame len jedno :D
@marciixo a aka si postava? 🙂 ja som bola prilis chuda a som aj dost mala 155cm a brucho velke nato ze len 11tt 🙂 a v podstate som ani nepribrala len brucho a zadok... 😀 😀 😀
@hviezdicka111 no taka normalna.. 90-60-90 😀 😀 ale nie.. nie som ani vychrtlina ani pri sebe. na vysku 172cm take celkom bezne ziena 😉 Ale beriem Duphaston a citala som, ze pri nom dost rastie brusko. A mozno je to len nahoda. Chvalabohu okrem brucha ( prsia neratam 🙂🙂 ) zatial nevidiet ziadne ine znamky priberania.
fíha, riadne bruško, ja som síce ešte len v 8 +3 dni ale nepribrala som ani gram a ani brucho nemám. niekedy mám pochybnosť, či som vlastne tehotná 😀
och jeje ja mam teraz take som v 7 mesiaci neviem ci este nie mensie 🙂 mozno tam bude viacero deticiek 🙂

Tak to mas teda riadne brusko. Ja som take mala tak v 7.-8. mesiaci. 🙂 Necakas viacercatka? 😉