icon

Veľkosť plodu podľa popisu z pohotovosti

sharpey
13. aug 2017

Ahoj žienky som tehotná, bola som na pohotovosťi lebo cez deň musím byť V práci tak som sa nedočkavo bola potvrdiť aspoň tam. Boli nepríjemný keď že som akože zneužila situáciu podľa nich A mam napísané V popise že E do 14mm AD-5,7 koľko čo to znamená V ktorom týždni som zdá sa mi väčšie či je to ok? zsjtra navštívim svoju už ale už som nedočkava ďakujem za odpoveď

sisaka
13. aug 2017

@sharpey to sa snažíš rozprúdiť diskusiu alebo to myslíš vážne? Ak si si vážne bola dať na pohotovosti potvrdiť, že si tehotná tak len toľko - koli takým ako ty sa čaká na pohotovosti tak dlho, je to sprosté zneužívanie systému, hanba všetkým takým, ako ty 😡

katriona1
13. aug 2017

@sharpey no absolutne se nedivím, že byli nepríjemní a situaci jsi opravdu zneužila, jenom kvuli tvojí nedočkavosti, tak jenom doufat, že kduli tobe na te pohotovosti nemusel čekat dele nekdo, kdo to opravdu potreboval a sama snad víš v kterém týdnu jsi, podle poslední ms

daniela1992
13. aug 2017

akože nehnevaj sa , ale ešte sa aj čuduješ , že boli neprijemny.. byť na ich mieste tak ta vyrazím cez zatvorené dvere.. a tomu ver , že si zneužila situáciu a teda poriadne !! každá žena , ktorá si nájde na teste // je nedočkavá , ale teda to čo si urobila ty , to chce riadnu odvahu ...

sissy27
13. aug 2017

@sharpey až raz budeš na pohotovosti čakať s ozajstným problémom, tak sa nerozčuľuj, že čakáš ale mysli na to, že nejaká pinda si potrebuje práve teraz nechať potvrdiť tehotenstvo, lebo do rána ďaleko... Za toto by ti mali normálne vystaviť účet... Úprimne sa čudujem, že ťa vôbec zobrali, ja by som ťa poslala tam kde ani slnko nesvieti...

rebellefleur
13. aug 2017

A kvôli takýmto píp musia ostatni na pohotovosti čakať hodiny..

misinka0611
13. aug 2017

Ist si potvrdit tehotenstvo na POHOTOVOSŤ lebo si NEDOČKAVÁ? Dúfam ze si tam neblokovala niekoho kto fakt potreboval pomoc. Ťava :(

lula313
13. aug 2017

Neviem, odsudzovať ju takto nemusíte, neviete, či nespinila, alebo ju nebolelo brucho a len chcela vediet, či je babo v poriadku.. mna na pohotovosti seru bezdomovci, fetaci a opilci, ktorí sú tam non stop a ani si neplatia odvody do zdravotnej poisťovne, takze keď raz budete čakať na pohotovosti, tak to bude z 99% kvôli takýmto indivíduam.

misinka0611
13. aug 2017

@daniela1992
Presne, ja som si nasla 2 čiarky 27.12 a objednaná som ku gynekologičke bola az 10.1. ale toto by ma nenapadlo ist na pohotovosť.

misinka0611
13. aug 2017

@lula313

Napísala to jasne. Bola na pohotovosti lebo cez den musí byt v práci a bola nedočkavá.

katriona1
13. aug 2017

no devcata minule jsem bzla s 3-letou dcerou na detské pohotovosti, bylo nás tam více rodicu s malými detmi a byl tam i 17 letý chlapec, který mel červený uher na čele, to jak si ho mačkal 🙂 dokonce další dva lidi s ním prišli 🙂 cele dopoledne tam strávil na výšetreních 🙂
@lula313 tak tech bezdomovcu a opilcu chodi na pohotovost taky dost, ale zdaleka ne tolik jako lidí co tam prijdou s týden trvajícím kašlíkem večer o desáte, co si pohotovost pletou s ambulancí obvodího lékare

bluka2
13. aug 2017

Vysvetlim ti to: diagnoza AD= absolutna debilita 5,7- uz piate zneuzitie systemu v 7. den tyzdna ; 14 mm bude velkost tvojho mozgu asi...

dai
13. aug 2017

@lula313 ver tomu ze nie... na 99% to bude kvoli individium typu zakladatelky😉 parkrar som uz na pohotovosti bola a tych fetakkv a bezdomovcov ( co by kludne mohol byt raz tvoj brat, tvoje dieta etc. ...) tam zas az tolko nebolo, zato debilnych ludi ktori nevedia zratat 2+2 kopu....

jeennyv
13. aug 2017

Ja mam asi stastie, ale na poho som v zivote bezdomovca atd. Nestretla..vzdy tam boli nutne pripady..k zakladatelke..ludia chodia bezne do prace a hold, ked chces ist k dr si musis vybrat volno den ci priepustku...pocas tehu sa absolvuje x kontrol a testov, to ako chce riesit...ako toto su tie pripady, kvoli ktorym skutocne chori ludia trpia..kvoli takym drbnu poplatky, obmedzenia a vzdy doplati na to len ten, kto to za nemoze...

sharpey
autor
14. aug 2017

Nikto tam nečakal A nikto tam nebol nedávno som mala spontánny potrat A preto som bola hneď S tým po práci sa vyšetriť... Ďakujem za odpovede pekný deň... Dnes som bola U svojej všetko je V poriadku