icon

Vidím dva vaky. Čakám dvojčatá?

19. aug 2025

Ahojte, na dnes ma objednala dr., sice neviem preco tak skoro ale tak isla som, ked som uz mala termin. Podla ms som 6+6 tt , podla ovulacie 6+1. Bol vidiet len gestacny vak a žltkocy vak ale tesne vedla toho bol dalsi akoby vak, ale malo to trocha menej vyrazne obrysy ale velkostou bol rovnaky ako gestacny. Pytala som sa dr. , nebola si ista ani ona, ze podla nej to asi nebudu dvojky ale nepovedala na isto. Objednana som zatial o 2 tyzdne. Emrbyo sa nedalo este vidiet. Mamky dvojiciek, podla vas? Ako vyzerali vase nalezy z prvej kontroly pri dvojkach? Dakujem pekne za odpovede, teraz si pekne trpezlivo pockam na 3.9. 🙂

Vidím dva vaky. Čakám dvojčatá?Vidím dva vaky. Čakám dvojčatá?Vidím dva vaky. Čakám dvojčatá?
reela
19. aug 2025

Nemusia to byt nutne dvojicky. Na ultrazvuku je fenomen, sa vola reverberacia - softver sondy chybne vyhodnoti signaly, ktore sa k nemu dostanu ako duplicitne. Preto sa moze dutina (kde byva teraz tvoje dietatko) na obrazovke zdvojit. Proste taka fatamorgana ;)
Kazdopadne, gratulujem, a keby sa podarili dvojicky nakoniec, tak dvojito gratulujem

sisska96
19. aug 2025

Keď ani gyn nevedela, určite budú tu na MK vedieť 😂

autor
19. aug 2025
@sisska96

Keď ani gyn nevedela, určite budú tu na MK vedieť 😂

@sisska96 a naco ste na diskusnom fore pre mamičky? Co cakate, co sa tu bude rozoberat? Nepytala som si odborny nazor ale skusenosti matiek zo zivota. Teraz sa citite lepsie ze si ste si do mna pichla?

anonym_b5beab
19. aug 2025

my sme ozaj len laici aj keď veľa z nás má deti ale do týchto vecí sa nerozumieme . teda určite menej ako lekárka.
ten prvý príspevok bol dosť odborný takže drž sa skôr jeho.

sisska96
19. aug 2025
@anonym_autor

@sisska96 a naco ste na diskusnom fore pre mamičky? Co cakate, co sa tu bude rozoberat? Nepytala som si odborny nazor ale skusenosti matiek zo zivota. Teraz sa citite lepsie ze si ste si do mna pichla?

@anonym_autor čo to má spoločné so skúsenosťami. Je to tvoja maternica, nebude totožná ani s jednou 🙈😅

domka222
19. aug 2025

U mňa si tiež myslela,že dvojičky. Nakoniec jedno bol hematóm.

katik22
19. aug 2025

@anonym_autor ahoj, ja som mala spočiatku 3 GV, na ďalšej kontrole, boli už len 2 aj s bijucimi srdiečkami … a v 10tt, jedno srdiečko prestalo bit .. aktuálne som 33tt s jedným bábätkom .. ;)

zuzanka101010
19. sep 2025

@anonym_autor Ahoj, ako to nakoniec dopadlo...bolo vidiet na dalsom sone 1 ci 2 babatka?

babls5
13. okt 2025
@zuzanka101010

@anonym_autor Ahoj, ako to nakoniec dopadlo...bolo vidiet na dalsom sone 1 ci 2 babatka?

@zuzanka101010 aj mna zaujima ako si dopadla