Vymiznutie tehu príznakov. Je to v poriadku?

lenka83_43
15. mar 2013

ahojte. chcela by som sa spytat ci mala niektora z vas nieco podobne.. som asi v 7-8tt tehotenstva a dva tyzdne mi bolo dost zle raz lepsie ale inokedy horsie niekedy az velmi spatne... potom som si parkrat dala homeopatika cocculine a tehotenske priznaky ako nevolnost a nechutenstvo uz zrazu nemam. nic ma neboli ale toto vymyznutie priznakov ma stve kedze som ich mala a uz nie su. moze byt vsetko v poriadku s tehotenstvom aj napriek tomu?

ekinkala
15. mar 2013

ahoj samozrejme ze moze babo ti chcelo dat na javo ze je tam a uz sa to pravde podobne upkojilo mne nebolo vobec zle pocas tehotenstva

livocka21
15. mar 2013

ja som to zazila a moja skusenost by ta nepotesila...radsej chod k doktorovi....budes mat istotu...drzim palce 🙂

jankaferancova
15. mar 2013

Ja ked som bola tehotná,ani som nevedela,ze som 🙂 az ked som mala pred sebou veliké brucho 😀 nevolnosti ziadne,spanok super,jasne ku koncu uz horsie,ale to asi kazda zena.no v tvojom pripade moze byt vsetko v uplnom poriadku,ale urcite by som zasla za lekarom,ved na to je,ak si nebudes niecom ista,aby ta upokojil a samozrejme aj ty budes rada,ze je vsetko v poriadku!Drzim place!

amouramour
15. mar 2013

ak mas zly pocit, chod k lekarovi...u mna riesili ci MA alebo nie a vzdy mi kazdy povedal, dolezite je, ze tehu priznaky nevymizli....ale nemusi to nic znamenat, ale ked citis neistotu radsej zbehni nech mas klud, drzim palce🙂

simkarobkova
15. mar 2013

ahojte baby, chcela by sm poprosiť o radu, nemali ste niektorá na začiatka tehotenstva bolesti v podbrusku?som cca v 3-4 týždni a často ma pobolieva podbruško.. je to normálne?

michaela80
15. mar 2013

No ja som strasne vracala od 5 tt... a mne doktor stale na to povedal ze kto vracia nepotraca.....rasej chod k lekarovi nech skontroluje babo..

buba08
15. mar 2013

aj u mna ako u @livocka21, zajdi k lekarovi, u mna na sone zistil zamlknuty potrat ☹

sjuzi
15. mar 2013

Tiez nepotesim, u mna bol tiez MA 😒. Radsej chod k dokimu resp. cez vikend aj na pohotovost do porodnice, ak sa ti nieco nezda. Tam ti spravia aj sono. Drzim palce.

julienka
15. mar 2013

Radšej ozaj skoč k doktorovi... nemusí to znamenať nič zlé, ale aj ja osobne som mala zlú skúsenosť... ako píše aj livocka21 a buba08... moze to byt aj zlý signál zamlknutého potratu...

teuflerin
16. mar 2013

ahojte kokcy...aj mne sa zda ze sa mi akosi znizili priznaky..ale ked osm si dnes rano robila tehu test palicky nabelňhli okamzite...tak myslim ze asi sa to len trosku ustaluje nie?ale prsia mastale na dotyk bolia...no a nevolnosti som od zaciatku vobec nemala

9021helena
17. mar 2013

jaj ja by som uz tiez chcela aby mi tie nevolnosti ustupili velmi ma vycerpavaju a mam z toho depku 😖

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre