XXL maminy - ako veľa nepribrať počas tehotenstva?
Ahojte, som v 11tt a mam 99kg. (Pred koronou a pred otehotnenim 94.)
Nechcem riešiť prečo ich mam (dlhoročná hormonálna liečba, IVFka tak)...ale proste naše dieťa sa rozhodlo prísť až teraz, keď som stará a tučná a nie pred 15 rokmi keď som bola mladá a chuda 😂🤦♀️
Otázka však na vás...čo robiť aby som pribrala co najmenej? Odpoveď cvičiť a nezrat...poznám...ale v tehotenstve je to tak nejak....obmedzené...😂😂😂 aj fyzicky aj chutami aj nevoľnosti...
Proste neviem do seba dostať normálne jedlo. Žijem na hriankach, ovocí, müsli s mliekom a krupicovej kaši. Všetko mi vadí, smrdí... Uvarím si niečo super zdravé voňavé...zjem dve lyžičky a manžel musí dojest 😂😂😂🤦♀️
Cvičiť veľmi nemôžem lebo ad 1 som riziková a ad2 som po zápale pľúc takže len prechádzky aj to v miernom tempe. Pred tehotenstvom som robila sebaobranu a chodila do posilky a na strelnicu...ale nič z toho teraz nesmiem. Brucho ma omina väčšina jogovych pozícii mi vadí...trochu pocvicim zadýcham sa točí sa mi hlava končím.
Poraďte, kto máte skúsenosti.
50kilove mladé zdravé mamičky prosím nevyjadrujte sa..lebo....no....aj rozčuľovať sa mam zakázané 😂😂😂🤦♀️

@dzupi898 svata pravda 🤣😂 obed je clovek aj 2hodiny kolko krat