icon

Zápcha v tehotenstve a tlačenie

15. apr 2020

Ahojte trošku divná téma ale mam dilemu. Myslíte si že by tlačenie na záchode s prepáčením.. Mohlo v tehotenstve nejako ublížiť.? Tým nemyslím ze tlačím tak ze mi praskne žila v oku až ale proste bez toho úplne to nejde 😃😃😃 viete ako.. ďakujem za každú odpoveď

Strana
z2
autor
27. apr 2020

Véd toho sa bojím najviac tých kŕčov minule to bolo hrozne tiež ma pichalo až v bruchu..

kittyna5
23. máj 2020

Baby neviem, či je ešte táto diskusia aktívna, ale tiež už som nevedela čo si mám dať, tak som skúsila studený jahodový džús a za pár minút som už aj išla na wc 🙊😄 možno vám to tiež pomôže

mamimilla
13. nov 2024

@ivus32 viem zw twma je uz stara dost ale moja momentálna skusenostbje podobna. Ja mam chronicku zapchu rok pred otehotnenim a to som sa laxativa vyhybala a zvladala to ako tak aj ked horkotazko von. Problem je ze mam 10r chronicku ranku na krcku a zial pri tejto zapche mi to tlaci na krcok a krvacam. Zakrvacala som tak ze som hospitalizovana v nemocnici. Babo ok no ide to z ranky. Tak skusame teraz laxativa a ak nemude to drazdit a bez krvacania mohli by ma co naskor pustiť domov.

ivus32
13. nov 2024

@mamimilla držím palce
@mamimilla tsl držím palčeky aby ti to dobre dopadlo radšej niečo šetrné si daj v r.2020 som to dotiahla do 33+3tt ,o rok neskôr som žiaľ o bábätko prišla bola som v 17tt išla som na veľkú a praskla mi plodová voda,teraz jedine co mi ako tak pomáha je vláknina od farmasi,alebo šumivé magnézium magnerot ktoré užívam na tetanu ,pôsobí u mňa ako prehanadlo 😅

Strana
z2