icon

Zažili ste menštruáciu počas tehotenstva?

14. máj 2024

Moja mama aj sestra este 3x, teta 4x z toho stvrty bolo uz len malinko krvy… Pred 2 mesiacmi sme mali nehodu, odvtedy som to uz dostala. No je mi kazde rano zle, mavam zvlastne chute, natahuje ma z pachov co som doteraz nemavala. Trapia ma hlavne tie ranne zavrate a nevolnosti, a cela som nejaka nafuknuta, unavena. Pred mesiacom som bola na sone na kolko som mala silne bolesti a zapal mocoveho mechura. To by asi videli ze tam nieco rastie, alebo???.. Ja viem som ako mala, ale neviem si toto cele vysvetlit. Tehu testy z lekarne negativne..

h2
14. máj 2024

Ja som ako tehotná mala menštruáciu (alebo krvácanie, tomu podobné, v čase, kedy som ju reálne mala mať) ešte 2x.
Ale ak máš testy negatívne, tak tehotná nie si.

stellarstar
14. máj 2024

Keď sú testy negat tak tt to nebude, bola si na gynde?

evcagabi
14. máj 2024

Ja som prvy mesiac este mala sice az potom mi doslo, ze to nebola klasicka ms, lebo tiez som mala problem s mocovym mechurom, ms trvala asi len 2 dni a to som priposovala, ze kvoli mechuru tak kratko

elenajezova
15. máj 2024

Našťastie nie.

zuzanockamt
15. máj 2024

Nie, nemala a ani v reálnom živote nikoho takého nepoznám. Čítala som o tom prvýkrát na tomto fóre a aj to len v posledných rokoch (som tu už veľmi dlho registrovaná - 16 rokov). Menštruácia v tehotenstve nenastáva. Nikdy.