Zažili ste menštruáciu počas tehotenstva?
Moja mama aj sestra este 3x, teta 4x z toho stvrty bolo uz len malinko krvy… Pred 2 mesiacmi sme mali nehodu, odvtedy som to uz dostala. No je mi kazde rano zle, mavam zvlastne chute, natahuje ma z pachov co som doteraz nemavala. Trapia ma hlavne tie ranne zavrate a nevolnosti, a cela som nejaka nafuknuta, unavena. Pred mesiacom som bola na sone na kolko som mala silne bolesti a zapal mocoveho mechura. To by asi videli ze tam nieco rastie, alebo???.. Ja viem som ako mala, ale neviem si toto cele vysvetlit. Tehu testy z lekarne negativne..
Ja som prvy mesiac este mala sice az potom mi doslo, ze to nebola klasicka ms, lebo tiez som mala problem s mocovym mechurom, ms trvala asi len 2 dni a to som priposovala, ze kvoli mechuru tak kratko
Nie, nemala a ani v reálnom živote nikoho takého nepoznám. Čítala som o tom prvýkrát na tomto fóre a aj to len v posledných rokoch (som tu už veľmi dlho registrovaná - 16 rokov). Menštruácia v tehotenstve nenastáva. Nikdy.

Ja som ako tehotná mala menštruáciu (alebo krvácanie, tomu podobné, v čase, kedy som ju reálne mala mať) ešte 2x.
Ale ak máš testy negatívne, tak tehotná nie si.