Žiadne tehotenské nevoľnosti v 10. týždni
Žiadne tehotenské príznaky, vôbec mi nebýva zle hm, iba mám nechuť do jedla a prsia ma bolia, vy ste sa ako cítili v prvom mesiaci? Ja som v 10tt, aaa nie je to čudné?
Uzivajte si to,budte stastne,ze vam vsetkym tu nebyva zle.ja som vracala do 32tt kazdy den,niekedy aj 5x denne.a v 34tt som porodila.tehu som si vobec neuzila,vracala som,odpadavala,nevladala som ist sama ani na wecko.a kedze sme boli rizikovi,prelezala som uplne cele tehu.ale stalo to vsetko za to🙂
No ale mam ine zdravotne problemy takze ...
Mne nebolo.pocas tehotenstva ani.jeden krat zle. Moj.priznak tehotenstva bola maxomalna zravos, ked som ostala tehotna mala som 53 kg a nakoniec som pribrala 26 kg.
Ja by som povedala že je to normálne. Nezažila som to ani raz. Tiež sa vymykám z priemeru, nepatrím k ženám ktorým bývalo zle počas tehotenstva a neschudla som počas dojčenia, práve naopak priberala som... Vracala som až tesne pred pôrodom, už v pôrodnici...

Budte rady, ze nevraciate. Ja som prevracala 3 mesiace,chodila som na infuzky ked bolo najhorsie (vracanie 7 krat za hodinu). Po 3.mesiaci akoby utalo a vracat som prestala. Aj ked cele tehu mi vsetko smrdelo