icon

Žiadne tehotenské nevoľnosti v 10. týždni

krvinka19
2. jan 2015

Žiadne tehotenské príznaky, vôbec mi nebýva zle hm, iba mám nechuť do jedla a prsia ma bolia, vy ste sa ako cítili v prvom mesiaci? Ja som v 10tt, aaa nie je to čudné?

Strana
z2
luslus
10. mar 2015

Budte rady, ze nevraciate. Ja som prevracala 3 mesiace,chodila som na infuzky ked bolo najhorsie (vracanie 7 krat za hodinu). Po 3.mesiaci akoby utalo a vracat som prestala. Aj ked cele tehu mi vsetko smrdelo

leamax
10. mar 2015

Uzivajte si to,budte stastne,ze vam vsetkym tu nebyva zle.ja som vracala do 32tt kazdy den,niekedy aj 5x denne.a v 34tt som porodila.tehu som si vobec neuzila,vracala som,odpadavala,nevladala som ist sama ani na wecko.a kedze sme boli rizikovi,prelezala som uplne cele tehu.ale stalo to vsetko za to🙂

juzanka151
10. mar 2015

No ale mam ine zdravotne problemy takze ...

janka54321
10. mar 2015

Mne nebolo.pocas tehotenstva ani.jeden krat zle. Moj.priznak tehotenstva bola maxomalna zravos, ked som ostala tehotna mala som 53 kg a nakoniec som pribrala 26 kg.

janka743
10. mar 2015

Ja by som povedala že je to normálne. Nezažila som to ani raz. Tiež sa vymykám z priemeru, nepatrím k ženám ktorým bývalo zle počas tehotenstva a neschudla som počas dojčenia, práve naopak priberala som... Vracala som až tesne pred pôrodom, už v pôrodnici...

Strana
z2