Žiadne tehotenské príznaky v šiestom týždni
Baby 6tt zatial nepotvrdeny u lekara.Priznaky ziadne.Moje 2 tehu..Mali ste to?Ani prsia nebolia nic
@zuzkaa1991 kočky ja som 5mesiac a keby mi nerastie brucho a necítim malého , tak ani neviem , že som tehotná 🙂 takže hlavu hore hehe
@prechadzka ja som v 17tt a okrem rastúceho bruška som nemala doteraz žiadne iné príznaky. Malý je úplne zdravučký 😉
Mne v prvom tehotenstve začali v 7tt a skoncili v 11-12tt..v druhom som išla na kontrolu v 8tt a nemala som žiadne príznaky a aj som tusila, že asi nič a aj sa potvrdilo, že bolo vidno len plodový vak a žiaden plod ( ale my sme neplánovali babo čiže prerušovaný styk tak možno aj tým)..a v treťom tehotenstve pripad ako v prvom nástup príznakov v 7tt a skončenie v 12tt..takze ešte mas čas .. a ako pisu aj ostatne baby každé telo inak reaguje..ja som napr nemala bolesti prs ale nafúknuté brucho..a nástup nevolnosti
@prechadzka to este zacne o tyzden 😂
@gabrielamodrykonik Mala si pravdu .🤢🤢🤢
@prechadzka 😂😂😂. Poznam to, tiez som sa vytesovala skoro do siedmeho tyzdna ako mi nic nie je a potom 😂. To zvladnes, aspon vies, ze je vsetko ok...

@prechadzka teraz som v 13tt skoro ziadne priznaky do 8tt potom trosku mi bolo ťažko len nna zaludku v noci som vkuse chodila na wc a unavená som bola
Ale.v 5tt.som.trosku zakrvacala a keďže mi bolo dobre chodila som.stale.do práce a v 7tt som riadne zakrvacala to som mala den predtým potvrdene tehu aj akciu❤️ takze som sa velmi zlakla.a.fakt.som myslela.ze som.potratila ale našťastie babo nebolo nič;) len nejaký hematon ale.musela.som.lezat takze toto druhe tehu je ine necitim sa ze som. Tehu al by som nevidela.rast brusko 😁😁
Prve tehu som pretrpela bolesťami a nad zachodom do 8m vkuse🤦♀️