Žiarlivosť v tehotenstve

margaret24
13. feb 2019

Ja veľmi viem žiarliť na priateľove kamarátky s ktorými sa vie aj predomnou tak obímať ,že to sa nedá nežiarliť ,keď to vyzerá že s každou jednou niečo mal alebo má... :( aj sa cítim menej príťažlivá pre neho odkedy som tehotná a mám bruško... :( Bojím sa že raz ma tak nechá kvôli tej žiarlivosti ...Ale aj on by mal zmeniť to chovanie ,lebo teraz ako som precitlivena veľmi vie to robiť akoby naschval ,alebo ja už neviem... :(

beky1813
13. feb 2019

A ked porodis, na co sa vyhovoris potom?

17juraj17
13. feb 2019

@margaret24 Psycholog.

zuzkaigorkova
13. feb 2019

@margaret24 aj ja som bola mali sme vtedy aj takú krízu čiže bolo to veľmi narocne ale ako sa maly narodil sa to zlepšovalo teraz má maly vyše roka a myslím si že je to úplne už ok.mozno keby si nebola tehu tá to ani len nevytoci verím že všetko bude oki uvidis ak tá má rad bude to dobre!!!

danyb
13. feb 2019

otázne je či to je naozaj len tvoja hlúpa a nezmyslená žiarlivosť alebo či to naozaj s tými objatiami trošku nepreháňa... blbé je, že ste si založili rodinu a máte evidentne bariéru v komunikácii.. ja by som toto riešila nie žiarlivostnými scénami ale rozhovorom, kde by som mu vysvetlila moje pocit a navrhla riešenie, tak aby ma to nezraňovalo..
ja mám na šťastie perfektného manžela, aj ja mám občas komplexy že už nie som tak atraktívna, keď už mám bruško ako vorvaň, ale môj manžel ma vždy presvedčí o opaku 🙂 a ja na žiarlenie nemám vôbec žiadny dôvod, cítim od neho, že som na prvom mieste 🙂
skús to s ním vydiskutovať 🙂 komunikácia a dôvera je základom vzťahu 🙂 držím palce

saskia_98
13. feb 2019

@margaret24 aj mňa kamarati stiskaju, dokonca kamarat čo sme spolu od škôlky mi da aj pusu na čelo keď odchadza za prácou do zahraničia (chodi na dosť dlho) a moj manžel s tym nič nespraví ... Ani neskušal žiarliť lebo by to so mnou ani nepohlo a nedaj bože ešte mi niečo zakazovať. Jednoducho si uvedom že tymto tvojim spravanim si muža od seba akurat odstrčíš a keď s tym naš fakt problem choď na pokec ku psychologovi.

1natasa1
13. feb 2019

@margaret24 Určite až taká žiarlivá prosím nebuď, nie je to najlepišie. Vo vzťahu si musíte dôverovať... bez dôvery to nejde. Ak ti plne dôveruje tak sa nemusíš báť, žeby ťa podviedol alebo niečo iné. Každopádne každý musí mať v rámci normy nejakú voľnosť a to už je iba na ňom, že sa stretáva viac s babami ako chalanmi.

sasesoe
13. feb 2019

@margaret24 ziarlivost je normalna emocia a mali by ku brat vsetci na vedomie. Dolezite ale je, ako ju prejavis. Byt stihackou ci vycitat kazdu blbost nie je prospesne pre vas vztah. Bolo by dobre sa zamysliet aj nad tym z coho prameni. Si si neista sebou? Alebo nedoverujes priatelovi? Preco? Lebo trosku obcas ziarli asi kazdy, ale nie kadzy ma kvoli tomu problemy vo vztahu

gagik
13. feb 2019

aj mne by vadilo keby sa manzel stiskal s cudzimi zenami akoze s kamaratkami.hlavne by som nechapala preco ma mat chlap a partnerkou a s dietatatom na ceste kamaradky,ak teda nema 15 rokov,alebo ma nema umysel podviest.

lindusss2016
13. feb 2019

@margaret24 ja si nemyslim, ze je to tak celkom len tvoja vina. Teda ja sa s inymi chlapmi neobjimam, muz tiez nie, nema taku kamarstku. ak by aj mal, v tehotenstve by mi to tiez urcite vadilo, kedze som bola ako slon a citila som sa nepritazlivo. Urcite by mal hladiet na tvoje pocity. Mozno za ttm nsozaj nic nie je z jeho strany, ale mohol by chapat, ze po prve sa v tebe buria hormony a po druhe aj fyzicky sa menis a nemozes s tym nic spravit. Ja by som od neho pozadovala, aby s tym prestal. Nie cirkusom, ale snaz sa mu to normalne vysvetlit

tulipan3310
13. feb 2019

Poznam to ja ru ziarlivost mam do teraz a tiez sa velmi bojim lebo mi ostali strie po porode a aby ma nenechal ze sa mu urcite zapaci ina :(

sapa20
14. feb 2019

Žiarlila si aj pred tým či len teraz keď si tehotná? Veľa robia aj tehu hormóny 😉
Povedz mu ako to cítiš. Vzťahy sú o komunikácii.

margaret24
autor
14. feb 2019

@sapa20 iba teraz ako som tehotná ,je to hrozné takto 😞

margaret24
autor
14. feb 2019

@tulipan3310 aj toho sa bojím či sa mu budem páčiť po pôrode ,či ma bude rovnako ľúbiť a mat rad ako predtým ❤️😞

sapa20
15. feb 2019

@margaret24 to prejde,to tie hormóny 😉
Len sa musíš ovládať

tulipan3310
15. feb 2019

@margaret24 podla mna urcite ano ved mu porodis krasneho syna,alebo dcerku bude stastny

tanaalexdenis
28. júl 2019

@margaret24 ako presla ziarlivost?

tanaalexdenis
28. júl 2019

@margaret24 ja som momentalne tehotna.Tehotenstvo uplne v pohode od sameho zaciatku ziadne nevolnosti,unava...proste nic.Kebyze nemam brusko tak ani neviem,ze som tehotna.Zato co sa tyka povahovej stranky cista katastrofa🙀🙀🙀.V zivote som neziarlila,ale teraz jezkove voci no cosi strasne.Nemam problem s tym,zeby som sa necitila neatraktivne,velka...dokonca s manzelom aj sexujeme a v pohode vsetko o.k.no,ale ziarlim strasne.Nemam dovod no nemozem si pomoct hlavu mi prebiehaju vseliake hormony.Sama seba nespoznavam.Tak dufam,ze to po tehotenstve prejde.
Vcera sme boli na 40-tke no to co ja tam stvarala jak jedna hysterka nadavala,hresila,vrieskala na muza bo som chcela ist domov on este nie bavil sa.Samozrejme,ze pil.Jednoducho sa dobre citil ja nie a ked isiel tancovat to som myslela,ze od nervoch vyskocim z koze.Pritom ja netancujem on ma aj napriek tomu stale vola pyta,aby som s nim isla no ja nie.
Tak len pevne verim,ze to prejde lebo az mne samej to vadi.Ak nie urcite to budem musiet riesit s doktorom.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre