Zistenie tehotenstva pri prvých pohyboch bábätka?
Ahojte mamy, pripadne lekárky, sestričky.
Posledné dni cítim akoby pohyby bábätka. Poslednú ms som mala minulý mesiac. Ja zvyčajne nepociťujem pohyby čriev. Ale je to každý deň a viac jrat počas dňa. No nič, povedala som si teda, že počkám. Ms som mala 9.6 a tak som si dnes kupila pre istotu test nech viem, že sú zo tie čreva.
Ja som zas iný extrém, ale vedela som, že som tehotná este skôr, ako som si test urobila.. Každému som to vravela, robila som si srandu ze som ako Bella z twilight🤣🤣 ja som to proste cítila, vedela som, že som. Poznám svoje telo a vedela som, že toto nie je moje "bežné ja"
Čiže som si robila test v deň, kedy mi mala prísť ms a vedela som, aky bude výsledok 🤣
@lienka.7
co ta včely zostipali, ci tak reagujes koli milion duchotestom v temach? Ved ty mávaš inak celkom normálne komentáre.
Keď ti poviem, ze každý druhy deň, tak ako mi to pomôže 🤪 hm?
Ja som citila v 14 tyzdni pohyby, dr mi robila ultrazvuk a vždy som jej povedala, kedy cítim pohyb, ona mi to potvrdila. Povedala, že som bosorka, vraj to obyčajne zeny necítia 😁.
Už som pisala, ze ja čreva necítim a teraz po rokoch zrazu ako tehotna? No budis, možno. Ale už 2 deti mam a viem aké pohyby som citila pri nich.
@lucia13022023
no vieš co? Ja už som mala pár dní také zvláštne myslienky. Napriklad, ze si mam dat kyselinu listovú. Potom mi prebehol hlavou "film" ako sa budeme aj s tretím babom fotiť a vešať obraz na stenu. S druhym sme mali profil fotografiu a krásne fotky. Ďalej, ze to tretie je dané...
Vzhľadom na nedávne sťahovanie, plne krabice, úraz, jedno veľmi ukecane dietko a u ďalšieho zuby, ozaj nemám čas cielene také niečo vymyslat. Aši to boli predsudky ci ako to pomenovať 🙂.
@blonde_bella
Tak, tak 🙂
@pet888
ver mi, aj ja som zvedavá. Zajtra mam ísť na regeneráciu, tak ich poprosím rovno o ultrazvuk 😁.
@simik22
ďakujem 😉
@zuzkacik4 no ja som si pri poslednom tehu robila test v 9.mesiaci na pamiatku keďže pôvodný som pri sťahovaní niekde stratila , a tie koľajnice boli rovnako silné ako na zaciatku
@blondinka95
napíšem určite 😀 Ale nie je toho pána aby boli tie pohyby také jasne a bola to peristaltika. No uvidíme. Kopance to síce nie sú ale žeby stále na tom istom mieste pohyby, hmm.
@zuzkacik4
ďakujem aj tebe krásne 🙂 O tom hcg v neskoršom štádiu som citala a nedalo mi to. V skoro 5 mesiaci som si urobila test, ci slabne a čiary o e silno červené 🙂 tak neviem.
Gratulujem a pripinam sa, som zvedavá, v akom si týždni 🙂
@any_soj
ďakujem, dám vedieť 🙂
Ma zaujíma ze v ktorom si tyzdni. Napíš potom. 😘
@lasona
aj mňa 🙂 napisem.
Kamaratka zistila az v 6m... dobry sok a dost sa z toho spamatavala. Drzim palce
@cookie29
ďakujem pekne. Áno to verim, by som potrebovala aj ľadový obklad asi pri takom vysokom štádiu 😆.
Pocuj Ja som tiez od 14tt citila pohyby, ale iba sem tam. V 17tt uz to bolo dost jasne. Podla mna budes tak okolo toho 12tt, lebo ked si citila predtym nieco, tak zjavne budes aj teraz citit. Ten tedt je jasny, mas total kolajnice. Ako nejaky 6 mes to podla mna nebude, ale okolo 12tt veru moze byt. Tak tie veci male asi neodpraces 😍😉
@kiki68
no veru neodporúčam znova nič. Ale tiez myslím tak 12-14 tt. Keď som v klude, napríklad večer aj včera, tak znova. No a čreva sa predsa hýbu všade a nie len vľavo. Noe si to ešte kopance ale akoby hybanie celkovo. Tak som veru zvedavá co pivie dr v piatok 🙂 No 6 isto nie, to už boli mega jasne pohyby. Ale ak je maternica z predu tak vie dosť tlmiť tie pohyby 😂 Dám vedieť potom 🙂
Kamoska mala 2 mesiace po otehotneni aj menstruaciu - teda taku ze slabsiu ako bezne, ale nedavala tomu ziaden vyznam az potom ked zistila na ten tretí mesiac ze je tehotna, lebo az vtedy kramy nikde...ci nahodou nebude tvoj pripad podobny a budes nakoniec vo vyssom tyzdni 🙂
Velmi zaujimave citanie😉
Gratulujem k babatku a tiez som velmi zvedava,ze kolky tyzden to moze byť😁
Aj ja gratulujem a taktiež som zvedavá ako nakoniec dopadnes a v ktorom týždni vlastne si 😊 lebo test máš krásny
Ja som tak pri 4.synovi cítila pohyby až od 24-26.tt, lebo bola maternica vpredu, a to ma bolo ozaj dosť 🤣🙈😉 gratulujem ❤️
Ja mám druhé tehu, resp.tretie ale prvé skončilo v 7tt..no a mne sa zdá že cítim slabé pohyby už od 14tt..prišlo mi to skoro ale stále to naberá na intenzite, teraz som 17tt takže asi je to možné 😃
Blahoželám,a tiež som zvedavá koľky týždeň si ak už cítiš tie pohyby🙂
Gratulujem 😍 a držím palce nech všetko dobre dopadne 🥰
Moja svagrina v 5. mesiaci zistila ze je tehotna
Ja som citila prve pohyby od 13.tyzdna a pritom 2.tehotenstvo, placenta vpredu a ani chuda niesom 🙂 tiez som predtym nemala pohyby criev.
Budeš to mat dosť náročné ak máš 2rocne a 14musacne..ci?
@pieksamaki Zda sa mi, ze pisala 5 rocne a 14 mesacne

@lienka.7 nemusí, ja čakám tretie a cítim už od 4m