2 dni som necítila pohyby v 24. týždni. Je to ok?
Stalo sa Vám žťe ste necítili pohyby dieťatka aj dva dni??? som v 24 tt
podla mna to ok nie je,co najskor navstiv svojho lekara,aby si nieco nezanedbala.budes kludnejsia.necakaj do najblizsej poradne ale chod este dnes...
odporucam hned k lekarovi, ak nestihnes svojho gynekologa, tak hned na pohotovost, aj mne sa to stalo,a nechali si ma preistutu na pozorovanie , vsetko dobre pa
aj mne sa to stalo a hned si ma nechali v nemocnici je lepsie to ist dat skontrolovať 🙂
Dva dni ? Joooj, to je dlho. Rychlo do nemocnice na pohotovost. Drzim palce, nech je vsetko ok.
Dva dni je pridlho. Uz by som bola u lekara. Istota je gulomet. V tehotensstve nikdy nevies. Radsej ist 1000x a zbytocne ako rast neist a bude neskoro.
Ja som aj v noci zbuntosila lekarov nech skontroluju malu ale to som bola 12 tt v nemocnici.... ja by som bola na tvojom mieste mozno po 2-3 hodkach uz na pohotovosti.... na co cakas?
moj drobcek je lenivy a to ze sa den neozve je u neho normalne. pre pokoj v dusi som si kupila angelsound- odposluch srdiecka. vzdy ked sa bojim, vypocujem si jeho silne srdiecko hned som pokojnejsia.. potom sa zase ohlasi. len sa mu musi chciet.

@majkabr nie, citim malu kazdy den a pravidelne. Niekedy si myslim ze az vela. RAno sa mi zvykne ozyvat v posteli ked sa prehadzujem, tak ma tiez dva - trikrat kopne, potom doobeda ked sa zvyknem trosku natiahnut a vecer ked si lahnem do postele tiez. Je ale pravda ze ak som vkuse v pohybe citim ju malicko az vobec. Tak mozno je to u teba tym! skus si dat sladke (cokoladu) a lahni si na chrbat, natiahni nohy a pockaj 10-20min. to by malo zabrat - aspon u mna to zaberie vzdy. 😉