icon

20 tt a stále necítim pohyby

zuzka2103
10. júl 2018

Caute baby ja uz som zufala . Som v 20 tt a vobec necitim ze by som mala nieco v brusku 😩😩😩 na buduci tyden mam poradnu no velmi sa bojim o male . A jak na potvoru nam doma angel sound a nikdy nemozem najst srdiecko . Pomoooooc

Strana
z2
zuzka2103
autor
10. júl 2018

@mijunik lebo sa o neho bojim ked uz ho budem citit bde to lepsie

mijunik
10. júl 2018

@zuzka2103 ľahni si, daj sa do maximálneho kľudu a sústreď sa, či niečo v brušku nezacítiš. Možno nie, ale kamarátka pohyby zo začiatku cítievala vraj večer, keď si ľahla. Skúšaj si prikladať ruky na bruško, spievaj, jemne sa prihováraj (radšej len v súkromí 😁), som presvedčená, ze drobček na Teba reaguje, len o tom zatiaľ nevieš. Skúste spolu komunikovať. Možno tie pohyby zacítiš. 🍀🙂 Veľmi Ti to prajem.

evalin88
11. júl 2018

Angel sound by som neriesila.. Mojho maleho nevedeli namerat ani na CTG v nemocnici.. Vzdy sa neako otocil aby bol mimo dosah pristroja.. Sestričku išlo porazit.. Robilo to vlnovku srdcoveho rytmu a zrazu tam nebolo nic ani ciara rovna.. Iba prazdne miesto na papieri asi ho ten pristroj rušil. A pohyby citit nemusiš.. Ber to tak že babo je malinke a ma ešte veeela miesta.. Plava si tam a kadeco vystraja a ty o tom vobec nemusiš vedieť.. Lebo je obklopene plodovou vodou. Maly spravil raz na USG salto a vobec som to necitila... Tiez to bolo okolo 20.tt

Strana
z2