icon

21. týždeň tehotenstva a stále negatívny test

14. okt 2021

Mal niekto stále negatívny test aj napriek prebiehajúcemu tehotenstvu?

Strana
z2
janai1
14. okt 2021

Načo robíš testy keď si v 21. týždni? 😂

klarissa25
14. okt 2021

Pre Boha, načo si niekto robí test keď už je v 21 t?? Ale áno zase len nejaký troll..lebo toto normálna žena nerobí

domka222
14. okt 2021

To vážne? Nevedela som pochopiť testovanie pred MS. Ale testovať sa v 21tt🤦‍♀️

nafka0483
14. okt 2021

Akoze stale negativne testy? Od zaciatku tehotenstva si ani raz nemala pozitivny test?

Hladina hcg po case prudko klesa, takze neskor ho uz testy nezachytia, ale akosi neverim, ze ak si skutocne tehotna, tak ti ani raz nevysiel pozitivny test. Potom ho asi nerobis spravne.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
riamia91
Autor odpoveď zmazal
autor
14. okt 2021

11. týždeň, omylom som napísala 21.

martinkatinka
14. okt 2021

A od kedy a ako casto testujes? A akym testom? Tehotenskym?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
autor
14. okt 2021

@martinkatinka od augusta, klasickým namáčacím testom z lekárne 10tkovym

nafka0483
14. okt 2021

A stale mas test negativny, ano? U lekara si bola, hcg v krvi ok, ultrazvuk ok, nespomenula si, ze mas stale negativne testy?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
autor
14. okt 2021

@nafka0483 u lekára som nebola, stále čakám ci príde menštruácia a robím testy

sisa_s
14. okt 2021

V 11.tyzdni, ci ti pride menstruacia?

sticker
nafka0483
14. okt 2021

Preco si potom myslis, ze si tehotna a si v 11. tyzdni? Len preto ze ti meska menstruacia?

Nerozumiem pri takmer 2 mesacnom meskani menstruacie a stale negativnych testoch by som uz davno bola u lekara. Pravdepodobne vobec tehotna nie si a menstruacia ti meska z uplne ineho dovodu.

nafka0483
14. okt 2021

Takze nie, nenajdes asi nikoho kto bol realne v 11tom tyzdni a nemal pozitivny test, taky pripad asi ani neexistuje.

Z toho vyplyva, ze len ty si myslis, alebo velmi chces aby si bola tehotna a preto ai aj otazku formulovala takym sposobm a my sme vychadzali z toho, ze teda tehotenstvo mas potvrdene lekarom.

Takze smer lekar, mozes mat cystu, hormonalny vykyv, alebo ktovie aky iny problem.

autor
14. okt 2021

@nafka0483 pýtala som sa ci má niekto takú skúsenosť. Mám bolesti v podbrušku, pálenie záhy, hladná som furt, nafúknuté brucho - ledva zapnem rifle, bolestivé bradavky, ale krckovy hlien mam ako pri ovulacii. Som z toho zmätená.

klarissa25
14. okt 2021

To ale znamená ze nie si v 11 tom týždni..

nafka0483
14. okt 2021

Nema nikto skusenost, neda sa mat negativne testy a byt v 11tom tyzdni.

Vsetky priznaky, ktore pises su priznakmi aj uplne inych zdravotnych problemov, nie je tam jedina vec, ktora by naznacovala ze si tehotna.

klarissa25
14. okt 2021

Asi si sa len vyžrala...skus diétu 😁

nafka0483
14. okt 2021

A okrem toho tiez nedava ziadny zmysel, ze si myslis, ze tehotna si, ale k lekarovi nejdes, lebo cakas menstruaciu.

ailiba
14. okt 2021

Určite chod k lekárovi....a povedz mu odkedy ti mešká ms. Vôbec to nemusí byť tehotenstvom, aj keď si myslíš, že máš príznaky, môže to byť niečo iné. Nepoznám nikoho, komu by TT neukázal tehotenstvo, najneskôr 14 dní po ovulke tam musí byť čiarka. V každom prípade v 11tt tam čiarka rozhodne je.

sense
14. okt 2021

A prečo si nešla už k lekárovi keď ti toľko mešká. Ak mávaš pravidelný cyklus. Meškanie ms nemusí znamenať hneď tehotenstvo

yoxinka
14. okt 2021

Ja som bola tehotná 4x. Keď som si robila test pár dní po tom, čo mi meškala menštruácia, bol VŽDY pozitívny. Raz som strašne verila, že som tehotná, lebo som mala všetky príznaky, ktoré popisuješ, ale testy boli negatívne. Zhruba v mnou predpokladanom 9 týždni som šla k lekárovi, ktorý mi našiel krásnu cystu, kvôli ktorej mi tá menštruácia meškala. Takže v tvojom prípade by som prestala blúzniť o tehotenstve a 11.týždni a šla k lekárovi, nech sa pozrie, čo sa s tebou deje.

sisa_s
14. okt 2021
autor
14. okt 2021

Ďakujem všetkým za odpovede. Zajtra sa objednám, nech už viem na com som.

martinkatinka
14. okt 2021

No a ako teda vies, ze si tehotna? Bola si u lekara a on ti spravil HCG z krvi a ultrazvuk?

vavrenka
14. okt 2021

drzim palce, nech doki zisti, co sa deje.

autor
14. okt 2021

@vavrenka ďakujem

kiki68
14. okt 2021

Ak mas tieto priznaky a beh test, tak nebudes tehotna a uz vobec nie v 11tt . Ak uz vynechala 2x menstruacia, tak problem bude niekde inde ( cysta, myom, porucha cyklu). Cize smer gynekolog a nie tu robit testy a sledovat priznaky. Rovnake priznaky ako popisujes mala moja 7,5 cm cysta na vajecniku.

Strana
z2