25 tt a 2 dni bez pohybov
Ahojte chcem sa vás spýtať či má niekto skúsenosť som v 25 týždni a už druhý deň necítim pohyby.
Tuto otazku myslis vazne?
@gabanna1991 uz davno si mala byt u dr!
snad toto nemyslis vazne ? ved okamzite utekaj do nemocnice
nemusí to znamenať nič zlé ale určite by som to riešila návštevou lekára, je to ale možné, lebo niektoré bábätká sú lenivé a menej sa hýbu, ja som to mala pri prvej, kúp si do budúcna prístroj na prenatálny odposluch, ktorý sleduje odozvy srdiečka, aby si bola kľudná, ale teraz rozhodne šup k lekárovi, držím palčeky nech je všetko OK 😘
Ak 24 hodin necitis pohyby okamzite nemocnica,dva dni je uz velmi dlho,vcer si mala byt u dr alebo v nemocnici
Súhlasím s babami, utekaj k Dr!
Na vašom mieste by som bola dávno u lekára. Radšej 100x zbytočne ako raz a neskoro.
určite smer dr, pre istotu
Ja som do 30tt sotva dačo cítila a je to ok.. máme dva týždne.. ale pre pokoj v duši choďte na pohotovosť..
Urcite k lekarovi na sono...mizno je vsetko ok ...ale vvtomto pripade rafsej zbytocne ako neskoro
@gabanna1991 ahoj, bola si u Dr, je všetko v poriadku?
ja som mala niečo podobné v 28t. , malý sa stále krútil ,že až a zrazu 1 deň som necítila nič , aj smo si dokonca šťuchala prstom do brucha a zacítila som len také zavlnenie a nič , v noci som sa zobudila ,že stále nič tak sme utekali na pohotovosť , ..dali mi také pásy na ozvy a malo to kovové konce - studené a hned dal do toho kopačku , chcalabohu bolo všetko ok .🙂
Kúp si domáce sono na počúvanie srdiečka. Budeš kludnejsia.

a je tžaký problém si zájsť na sono? neviem, na čo čakáš :(