3D ultrazvuk v 15. týždni: Je pohlavie viditeľné?
Ahojte dostala som termín vo februári na 3D ultrazvuk vtedy budem v 15tt presne 14+5tt…teta na recepcii povedala že pohlavie sa vtedy už bude dať vidieť…ale mne príde že to je skoro,aj keď sa v tom moc nezvynam 🤣nehovorím že jej neverím len možno trochu pochybujem v hlave a by má zaujímali aj vaše skúsenosti..ďakujem
Mne povedali spravne v 11tt
@freepalestine ja som u nich ešte nebola ale na stránke píšu že majú nejaké dobre prístroje s dobrou kvalitou tak snad to je pravda
@klarissa25 wau pekne…pekne skoro tak dúfam že aj u mna teda budú vidieť keď budem už 15tt🙏🏼
Vzdy sme spravne videli v 12-13 tt.
No môj bol nezbedník a nechcel sa nikdy ukázať na žiadnom ultrazvuku, ani na tých veľkých. Až po 23tt sme zistili a aj to som miesto polhodiny bola u lekára skoro 3 hodiny 😂
Snáď druhé nebude taká sprekota 😁
@vkatush no aj moj prvý🤣vždy doktor hovoril že nevidi lebo ze sedí🤣🙏🏼pritom stále mi každý doktor hovoril že aký je aktívny že veľa sa hýbe ale popri tom sedel…ja som pohyby cítila strašne skoro na to že to bolo moje prvé v 14tt som cítila a v 16tt to bolo už aj vidno normalne mám videa v 16tt ako mi skace brucho takze aktívny naozaj bol a to som porodila týždeň pred termínom takze som nebola vo vyššom týždni😅
Jasne. Už pred 10 rokmi mi to dr. v prenatálnom diagnistickom centre povedal v 13.tt
Mne normálne v 12tt.povedali 🤷
Mne v 12tt neodhadli a potom sa do 20tt nechcela ukazat 😀
Aj môj skoro pohyby mal skoro a nonstop v pohybe. Asi mal nejaký syndróm biele plášťa alebo čo 😁 našťastie mu to neostalo.
A mal niekto z vás komu sa ukázalo tak skoro dievcatko?lebochlapca skôr vidiet asi si myslím 😅
Mojej sestre a aj švagrinej, to zrnko je.tiez pekne vidno.
Ja mam dievcatko a uz v 13+0 mi povedali a to robila dr len obyc sono,ziadne 3D 🙂
Jasne. Skuseny doktor vidí.
Mne v 12tt povedala doktorka že si je iba tak na 60 % istá že ani mi.nebude hovoriť, v 18tt že vyzerá dievčatko a v 20tt na morfologickom potvrdené dievčatko 🙂
Mne v 14tt povedal mij gynekológ a bola to pravda

Zalezi na viac faktoroch (aky pristroj maju, atd), mne v 13tt spravne povedali.. 🤷♀️