icon

3x junior

dorietka
28. dec 2021

Dakujem za rodinu za zdravie za vsetko.
Uz tak spekulujem. Chcela skm tretie babo, chceli sme ze tefaz je ten najspravnejsi cas. Baby, ale tie moje pocity... Pri druhom chalanovi som hned prijala ok druhy chalan, ale teraz pri tretom nejdem to prijať.
Stastna som ze babatko je zdravé, aj ze bude chalan, ved na tom neni nič zle.. Vyhraju sa a lubit ich budem vsetko rovnako. Ale uz su tomu dva mesiace a stale si myslim ze to je dievcatko po ktorom som dlho tuzila...
Neviem preco jednoducho som presvdcena ze je to baba, na3d nieco bolo vidieť medzi nozkami ale neboli tam semenniky. Neviem stále rozmyslam ze tam nemal vajka ako ti dvaja predtým.. Nikomu o mojich pocitoch nevravim. Veci chystam chalanske len o chlapcekovi rozpravam. Ale je to tu ale... Mam ine tehotenstva, toto je najhorsie, vzdy ma niečím trapi ale čo.clovek nespravi lre lasku. Starka mi vravi.. Dory vyvesti si co hovori prsten, cmi ukázal chalan chalan a baba... Nie. Len raz aspon 20x. Potom som to. Uz nechala tak.aby mi. To neslo v hlave ale stale nad tym myslim ze rpeco mi neukazalo ze chalan chalan chalan ked to je tak jasne.. Preco sa ten prsten točil tak silno ze az... Baby viem, nezmesnim to na 100%sa to. Dozviem co. To bude len pri pôrode.. Ved to je jedno... Mozno. Nie.. Ale. Musela som. Dostat von..

ikonica
28. dec 2021

@dorietka ked za to tak trapi, obetuj eurace a daj si urobit test z krvi na pohlavie...

jaskolka
28. dec 2021

Prsteň ti "vestil"? A ze prečo tak, a nie inak? Prepáč, ale takú hlúposť hádam nebudeš brat Vážne? Skutočne veríš, že dáky prsteň by uhádol, čo máš v bruchu a podľa toho sa krútil?
Už aj tak nič nezmeníš, ak veľmi chceš dopredu vedieť, čo bude, tak ako píše vyššie, daj si urobiť test z krvi, aj keď to nijako výsledok už nezmení (ci chlapec, alebo dievča) aspoň to bude hodnoverny výsledok, nie taká babska povera s prsteňom..

kristinatop96
28. dec 2021

@dorietka hlavne je a bude, že bude bábätko predsa zdravé, nie? Ale chápem ta, no stále sú to len pocity a keď to nemáš na 100% potvrdene, čo do pôrodu sa aj majster tesár môže utnut a zmylit sa, obetuj cca 90eur a daj si spraviť krvné testy na pohlavie dieťaťa a budeš to mat už naisto, budeš môcť kľudne spávať a neriešit nejaké čary-mary s prsteňom a stále myslieť len na to, či zbadas pri porode ♦️ alebo 🥚 😁

katka13katka
29. dec 2021

@dorietka a nie je jedno ake pohlavie? Ja by som sa tešila, že bábo bude zdravé. Možno nakoniec bude dievčatko, nikdy nevieš.. A ked nie, chlapci rychlo vyrastu a nejaké dievčatá ti dovedú domov. 😄 Teš sa, nemysli na hluposti, užívaj si ze mozes byť mamou.. ine taky pocit nemusia nikdy zažiť.

ja123456789
30. dec 2021

@dorietka ja som vecer porodila tretie babo... Prve bolo dievcatko, druhe chlapcek a tuzila som este po jednom chlapcekovi, je to dievcatko a moja tuzba po druhom chlapcekovi nezmenila nic na tom neskutocnom pocite ked som malu dostala do narucia... Ked porodis, bude ti uplne jedno co to je, hlavne ze je zdrave a tvoje, milovat ho budes celym svojim srdcom tak ako tych starsich a pohlavie na tom nic nezmeni 😘

clovek123
30. dec 2021

@dorietka asi to bude znieť blbo ja mam 4 deti pvy dvaja chalani tretie dievča a štvrtý zasa chalan. Chcela som mať 2 chalanov a 2 baby. Pri štvrtom to podľa lekárov najprv mala byť baba ku koncu už chalan. A teraz už bude mať 5r a som šťastná dcéra má 15 puberta jak hrom a keby mam ešte raz zažívať takúto tak radšej dest chalanov.