icon

Ahojte, potrebujem poradiť. Je tu dakto, kto robí na úrade nad zdravotnou starostlivosťou?

tmtm
18. mar 2020
fokuska
18. mar 2020

@tmtm je to Urad pre dohlad nad zdravotnou starostlivostou nie urad nad zdr. starostlivostou.
Ked polozis priamo otazku, tak skor dostanes odpoved - moze ti dat odpoved aj niekto, kto tam nepracuje, ale vyzna sa.

tmtm
autor
18. mar 2020

@fokuska chcela som to dopísať ale už sa to nedalo zmeniť🤷‍♀️aj to dakoho zmeniť na niekto😉.Ide oto, že mi doktorka z hematologie nechce povedať výsledky do tel.ze mam prísť osobne alebo niekoho poslat. Ja mam 21mesacneho syna som sním sama doma a som tehotna.okrem toho mam nariadené ležanie. A koho mam akože poslať na stredisko?! Cudziemu to dá a mne podľa rodného čísla nie?! Strašne nervy mam. A ešte mi povedala, že ešte sa to dá poštou ale, že ju nemám nútiť ísť v tejto situácii na postu.co som samozrejme od nej ani nechcela. No a ja som volala na to číslo co poslali na tel MZ_SR a tam mi povedali, že tam určite nemám chodiť, že mám volať na ten úrad ale tam sa neviem dovolať. Ale recepčná mi povedala, že je doktorka povinná mi to teraz povedať. Tak chcem vedieť či to je pravda. Som strašne vynervovana tak snáď som to dobre vysvetlila.

fokuska
18. mar 2020

@tmtm No, tak viem ti povedat len zo skusenosti, ze ani mne v jednej specializovanej ambulancii nechceli povedat vysledky do telefonu a ani poslat mailom, lebo ze prevzatie vysledkov musim podpisat. Takze som si po ne zatial nesla, ale povedala do telefonu, ze ich moze prevziat aj rodinny prislusnik.

Skus este volat na UDZS, maju toho teraz urcite vela.

eliska13
18. mar 2020

@tmtm tak zavolaj doktorke a kľudne jej povedz, že si volala aj na úrad pre dohľad...a v tejto výnimočnej situácii Ti má výsledky povedať.Preco Ti ich nepošle mailom oscanovane?zároveň nápis mail aj na úrad....skôr možno odpisu ako zdvihnú telefon

tmtm
autor
18. mar 2020

@eliska13 som jej volala ale už mi nedvíha. Tak som jej napísala mail tak čakám ci odpise.

tmtm
autor
18. mar 2020

@fokuska ved ale koho teraz pošleš do ohrozenej"zony". A pritom pre nu lepšie čím menej ludi. Nechápem to🤷‍♀️

eliska13
18. mar 2020

@tmtm tak vieš...ona má problém ísť na poštu a ty tehotná s malým dieťaťom môžeš ist na zdr.stredisko😊

tmtm
autor
18. mar 2020

@eliska13 ved keď toto povedala som myslela, že ma roztrhe😠.