Aj vás svrbelo telo počas tehotenstva?
baby, aj Vas svrbelo telo pocas tehotenstve?
mna tiez svrbelo takmer cele telo ale hlavne brusko.natierala som sa bepanthenom proti striam a pomahalo to aj na svrbenie aj na strie ;)
ja som stále večer nervozna a vtedy ma všetko najviac svrbi a neviem niekedy spat kvoli tomu a to som v 15 tyždni
pripadam si ako keby som mala blsky za najlepsie kamosky 🙂 kolko raz neviem kde sa skor poskrabat
je to problem s pecenou , rozhodne o tom musi vediet lekar, moze to byt zivotu nebezpecne
Pondelok idem na kontrolu tak mu poviem
no u mna to az tae silne nieje len sem tm ma trosku svrba a to bude preto ze sa natahuje koza
http://zdravie.11665.com/sk/zdravie/201307/1552... netreba to podcenovat,,ja som si tým prešla ked som cakala dceru a bola som skoro tri týždne hospitalizovaná
@jezibosorka ahoj a aký krém si používala?
netreba to ani prehanat ani podceovat ak to velmi svrbi ale davat tu take clanky ze to moze byt nieco s pecenou je blbost, pretoze tym akurat mirka stresujes mamičky.... koža jasne ze svrbi kedze sa natahuje
No keby ste vedeli co som je ake tehotenstvo mala po druhom mesiaci uplne cele telo ma svrbelo az mala sa narodila po 2tyzdnoch pomaly sa stracali ale mala som riadne krvave nohy okolo clenkov tak som plakala nespavala mna troska ukludnovalo caste kupanie v teplej vode..kremy ziadne este horsie to bolo...nechcem ani mysliet na to ufff
telo vás môže svbet pretože vám praská koža, skúste sa mazať olejčeky.
@jezibosorka ja mám rovnaký problém, môžte mi poradiť krém, robili sa Vám aj fliačky červené?
ja sa natieram detskym olejčekom a aj ja mam ake mensie fliacky na stehnach.... a na brušku a prsich tmavsi pigment ako keby som sa opalovala
mne nastastie zatial nic, dufam ze to tak aj zostane
ja som pouzivala krem proti striam od Bepanthenu na svrbenie pomahal uzasne, perfektne hydratuje pokozka je po nom pruznejsia
Neviem, ci to je to iste, ale mna dlho trapilo svrbenie noh, hlavne, ked som bola tehotna. Cele nohy, ako keby som tam mala mravce. Niekedy aj cele telo. Vtedy mi zistili, ze som anemicka - mam malo hemoglobinu, predpisali mi zelezo a odvtedy som nemala problemy ani jednu noc. uplna zmena zivota 🙂

Ahojte dievčatá. Ja som mala pri prvom tehotenstve rovnaký problém.. Začalo to asi v 8 mesiaci a skončilo po pôrode. Na nohách som mala až krvavé chrasty, čo som si ich išla doškriabať ☹ Teraz, pri druhom, to začalo rovnako, no našla som niečo, čo mi skutočne pomáha. Momentálne používam krém na reumu, aj tak sa to volá - Reuma. Myslím, že podstatou je CHLADIVÝ EFEKT, ktorý ponúka množstvo iných krémov z lekárne. Po sprche natriem, zatnem zuby (teda neškrabem) a pomaličky cítim ako ten nepríjemný pocit svrbenia odchádza 🙂 Každá sme iná, no za pokus to stojí .... Držím Vám palec.