Aké máte skúsenosti s glukózovým testom?
Gluzovy test ake mate skusenosti?
Ja som pri prvej dcere po vypiti odpadla, musis tam 2h sediet v cakarni....a pri druhej dcere bolo vsetko dobre a od doktora som isla na kolač...teraz ked na to spominam by som sa ....
@hastrmistr nemusi sedet v cakarni to mas odkial? Ja som isla na hodinu prec do obchodov, prisla tesne pred bratim krvi
@maminka1986 ked sa hybes tak spalujes cukor, testuje na principe, ze telo spaluje cukor v klude za dany limit. To mozem ist rovno do fitka, keby mna niekto pusti po obchodoch. Takto by kazdemu vyslo pri roznom type pohybu nieco ine. (Ine tempo chodze, ina dlzka trasy, schody atd) . Preto sa ma sediet na mieste.
@kiki68 ale netaraj 😂🙈🙈 ked idem 100m ro obchodu alebo autom tolko cukru nespalim ako vo fitku kde sa maka a poti a páli cukor a nie ze idem do obchodu to by mi aj sestrička povedala a nepovedala nic tak prosim tá nestras a nezavadzaj ,nikto nejde 3km pesi 😂😂🙈🙈
@maminka1986 tak potom u nas su asi ine pravidla. Sedeli sme 3 tehotne tam a nesmeli sme ist nikde mimo wc 2 hodiny.
@maminka1986 tiež sme boli viaceré tehotné v čakárni, nesmeli sme nikde. Potom. Môžu byť tie hodnoty skreslené trošku, nie veľa ale môžu. Predsa len, žena sediaca na stoličke spali minimum kalórií ako žena ktorá sa napríklad len prechádza. Preto pri tomto treťom tehotenstve tento test odmietam. Podľa mňa je to úplne zbytočný test, zvlášť keď nemám žiadnu predispozíciu.
@timeabucova da sa jasneze 🙂 ja som si tam dala stavu z polky citrona a celkom chutna mierne presladena citronada to bola :P nemas sa coho bat 🙂
@maminka1986 ono sediet v tej cakarni treba aj preto lebo z toho mozes dostat zavrate a odpadnut niekde na ulici alebo v obchode nie je zrovna vyhra ;) mne sa tiez hlava motala a nemala som odvahu postavit sa zo stolicky...to mas ako s porodom - je dost individualne ako ktora zena na test zareaguje. A preto je fajn radsej sediet v cakarni na zadku a mat po ruke lekara v pripade potreby 😉
@maminka1986 ja som bola pred 12rokmi a 7rokmi...mozno je to uz inak....vtedy sa muselo
Akurat som to vypila a nebolo to najhorsie 😄

@taskataska Ale prosim ta,prikra presladena voda.To si toho asi vela chvalabohu nezazila ak toto je tvoj najhorsi pocit v zivote 😁