Aké meno pre chlapčeka?
Ahojte,sme v 2trim a dozvedeli sme sa,že čakáme chlap čeka. Nemala som velmi vybrané chlapčenské mená..Ale vieme jedno,meno nebude typicky slovenské,lebo sa nám nehodí k priezvisku.Prešla som snád všetky kalendáre a stále niesme pevne rozhodnutí...poradte aké nezvyčajné mená ste si vybrali vy☺️Viem,že nechcem Tobiasa,Liama,Lucasa,Tea,Lea ani Deana a Marca.Majú ich totiž už moje kamarátky,alebo rodina😉
Ahojte,uz sme tu pred 2ma
mesiacmi diskutovali a dnes sa Vas chcem opytat.Vybrali sme dve mena.Jedno z nich je Noel...ale neviem sa dopatrat kalendara v ktorom by bolo zapisane toto meno.Viem ze je franc.povodu..lebo znamena Vianoce-dieta narodene pocas vianoc...ale ani v Nemeckom ani vo Franc kalendari nie je....zeny co mate Noelov kedy oslavujete meniny?Nebol problem na matrike????
Ja mám Romanka a teraz dala známa meno chlapčekovi Nino...tiež neotrepane a zaručene ho nikto široko ďaleko mať nebude😉
Muy mame alexka a ked sme cakali dvojky chlapci tal by SA volali emiliano a maximilian
@nikaroxy mali sme susedu, ktorá má Noela, volali ho Nono, Nonko, a meniny oslavuje 25.12.
@michellemary Nono ho asi volat nebudem😂Lebo to sme tak hovorili ked nieco malo babo zakazane alebo ho upozornili ze nonooo😂Ale uz mi viaceri hovorili ze 25.12 ale mne to pride luto ze 24.12 su Vianoce a on ma hned aj meniny🙁Mozno najdem podla ineho kalendara
@nikaroxy Ahoj, ja mam Noela, ma 11 rokov. Uz ani vtedy nebol ziaden problem na matrike. Vsetci ho volaju Noel, prave preto sme si to dali, aby si ludia moc nevymyslali. Meniny oslavujeme 25.12., vzdy v predstihu nas upozorni na meniny, aby sme si ani nahodou nezabudli🙂. Druhy syn je Timon.
Ahojte my sme vybrali Natanael, ale tiež nevieme kedy ma meniny :(
Bruno,Hugo,Tio,Matias
Cosmo, Massimo, Benet 😉
Zoran
mame doma Marcusa....teraz sme chceli Alexa ale nakoniec sme vybrali Lucas tak sa mi to viac hodi🤣
@nikaroxy čítala som len záver diskusie a vidím, že meno už máte, len sa bojíš toho, že meniny a Vianoce sú po sebe. My mame Adama, maminu mám Evu, ocino je Štefan narodený 22.12, tiež to ma všetko na kopu, no nemám pocit, že by niekto z nich mal pocit krivdy a boli mu uprete darčeky. Ja som si aspoň povedala, že keď oslavuje v case Vianoc, aspoň mám vždy jedlo a koláče prichystané 🙂 u nás je inak zvykom, že sme mamine meniny doobeda oslávili a poobede Vianoce boli. A pri synovi robíme tak isto, doma doobeda oslavujeme meniny a gratulujeme a zvyšná rodina, keď príde na návštevu v rámci Vianoc.
Krásne meno ste vybrali, ja som mala z “našich” v najužšom výbere Adam a Marek, nechceli sme žiadne skomoleniny, skratky a pod. A z cudzích to boli Noel a Natanael 🙂
@brrrrrciatko dakujem 🙂
Ja ked som zbadala nazov témy, vybavilo sa mi meno Tobiáš ;)

Maximilian a emilian alebo alexj christofer hugo alex zak