icon

Aké meno pre chlapčeka?

nikaroxy
7. júl 2018

Ahojte,sme v 2trim a dozvedeli sme sa,že čakáme chlap čeka. Nemala som velmi vybrané chlapčenské mená..Ale vieme jedno,meno nebude typicky slovenské,lebo sa nám nehodí k priezvisku.Prešla som snád všetky kalendáre a stále niesme pevne rozhodnutí...poradte aké nezvyčajné mená ste si vybrali vy☺️Viem,že nechcem Tobiasa,Liama,Lucasa,Tea,Lea ani Deana a Marca.Majú ich totiž už moje kamarátky,alebo rodina😉

janamexico
19. aug 2018

Maximilian a emilian alebo alexj christofer hugo alex zak

hors
19. aug 2018

@nikaroxy No mne sa páči Tadeáš ale pekne je aj Simon ,Alexis.

nikaroxy
autor
20. sep 2018

Ahojte,uz sme tu pred 2ma
mesiacmi diskutovali a dnes sa Vas chcem opytat.Vybrali sme dve mena.Jedno z nich je Noel...ale neviem sa dopatrat kalendara v ktorom by bolo zapisane toto meno.Viem ze je franc.povodu..lebo znamena Vianoce-dieta narodene pocas vianoc...ale ani v Nemeckom ani vo Franc kalendari nie je....zeny co mate Noelov kedy oslavujete meniny?Nebol problem na matrike????

katie23
20. sep 2018

Ja mám Romanka a teraz dala známa meno chlapčekovi Nino...tiež neotrepane a zaručene ho nikto široko ďaleko mať nebude😉

janamexico
22. sep 2018

Muy mame alexka a ked sme cakali dvojky chlapci tal by SA volali emiliano a maximilian

michellemary
22. sep 2018

@nikaroxy mali sme susedu, ktorá má Noela, volali ho Nono, Nonko, a meniny oslavuje 25.12.

nikaroxy
autor
22. sep 2018

@michellemary Nono ho asi volat nebudem😂Lebo to sme tak hovorili ked nieco malo babo zakazane alebo ho upozornili ze nonooo😂Ale uz mi viaceri hovorili ze 25.12 ale mne to pride luto ze 24.12 su Vianoce a on ma hned aj meniny🙁Mozno najdem podla ineho kalendara

viki29
22. sep 2018

@nikaroxy Ahoj, ja mam Noela, ma 11 rokov. Uz ani vtedy nebol ziaden problem na matrike. Vsetci ho volaju Noel, prave preto sme si to dali, aby si ludia moc nevymyslali. Meniny oslavujeme 25.12., vzdy v predstihu nas upozorni na meniny, aby sme si ani nahodou nezabudli🙂. Druhy syn je Timon.

ivus32
22. sep 2018

Ahojte my sme vybrali Natanael, ale tiež nevieme kedy ma meniny :(

nikaroxy
autor
22. sep 2018

@viki29 Tak som rada,ze na matrike nebudu robit caviky...tie meniny ho nemrzia???Ze to ma po Vianociach???Mne je to luto dako.Ani ja som nechcela aby mu kadejako menili meno..Proste je Noel a hotovo😊

viki29
22. sep 2018

@nikaroxy Nemrzi ho to vobec, skor sa z toho tesi, ze hned po vianociach dostane dalsie darceky. Jeho meniny sme nikdy nezabudli, no pri dalsich dvoch surodencoch sa to stava pravidelne☹

eliska13
22. sep 2018

@nikaroxy Damian, ale nečítala som či to niekto nenapisal

lily14
22. sep 2018

Bruno,Hugo,Tio,Matias

katarina161
22. sep 2018

Cosmo, Massimo, Benet 😉

lily14
22. sep 2018

Zoran

nikaroxy
autor
22. sep 2018

@viki29 Ano?Tak dobre vediet😂Oni niekto neoslavuje vobec meniny...takze i tak dobre.V skole ho volaju Noel?

nikaroxy
autor
22. sep 2018

@eliska13 uz mame vybrate..

lily14
22. sep 2018
viktoriakarin
22. sep 2018

mame doma Marcusa....teraz sme chceli Alexa ale nakoniec sme vybrali Lucas tak sa mi to viac hodi🤣

viki29
22. sep 2018

@nikaroxy Vsade ho volaju Noel, jedine kym bol malicky tak ucitelky v skolke ho oslovovali Noelko. Ale odvtedy sa to nezopakovalo nastastie🙂

liligreg
22. sep 2018

@nikaroxy čítala som len záver diskusie a vidím, že meno už máte, len sa bojíš toho, že meniny a Vianoce sú po sebe. My mame Adama, maminu mám Evu, ocino je Štefan narodený 22.12, tiež to ma všetko na kopu, no nemám pocit, že by niekto z nich mal pocit krivdy a boli mu uprete darčeky. Ja som si aspoň povedala, že keď oslavuje v case Vianoc, aspoň mám vždy jedlo a koláče prichystané 🙂 u nás je inak zvykom, že sme mamine meniny doobeda oslávili a poobede Vianoce boli. A pri synovi robíme tak isto, doma doobeda oslavujeme meniny a gratulujeme a zvyšná rodina, keď príde na návštevu v rámci Vianoc.
Krásne meno ste vybrali, ja som mala z “našich” v najužšom výbere Adam a Marek, nechceli sme žiadne skomoleniny, skratky a pod. A z cudzích to boli Noel a Natanael 🙂

nikaroxy
autor
22. sep 2018

@lily14 Noel😉

nikaroxy
autor
22. sep 2018

@liligreg Mozno len mne to pride tak luto ze to ma nakopene..este aj narodit sa ma koncom novembra..ale zase oslavy robime cely rok za nieco😊Dakujem.Mnohi mi nad tym menom ohrnali nosom..vratane svokry ale mne to je uplne jedno..mne sa velmi paci❤️

nikaroxy
autor
22. sep 2018

@viki29 toho som sa bala ze Noelko...ale zase chapem to..chcu ho pekne volat a myslia si ze Noel je tvrde..😊

sashenocka007
Autor odpoveď zmazal
brrrrrciatko
Autor odpoveď zmazal
brrrrrciatko
Autor odpoveď zmazal
ivus32
22. sep 2018

@brrrrrciatko dakujem 🙂

lily14
22. sep 2018

@nikaroxy krasne

petrofka
22. sep 2018

Ja ked som zbadala nazov témy, vybavilo sa mi meno Tobiáš ;)