Ako často močíte počas tehotenstva?
Koľkokrat alebo v akých rozmedziach ste mali nutkanie ísť na wcko ,, a v kolkom týždni to asi začalo ?
Odporúčam necikať, aby ste dieťatku nevyčúrali všetku plodovú vodu. Potom by to chúďa vyschlo ako stará slivka.
@samuel4800 to je dufam vtip 😅 Kazdopadne zavisi od toho, ako je ulozena maternica a ako je ulozene dieta, vdaka bohu sa to po porode zasa da do normalu. Lebo v tehu wecko a ja kamos aj dva krat do hodiny.
@samuel4800 na to si akymi myslienkovymi pochodmi prisla prosim ta?
@samuel4800 sa čudujem, že vás nenechali vyschnúť 😂
Ja chodím častejšie už od prvých týždňov. Teraz som 21tt a len sa to zhoršuje. 😅 Bez problému nutkanie aj každých 20 minút.
Pri prvej som si najprv myslela že mám zapal a nie ze som tehotná 😅 už od prvých týždňov až dokonca. Teraz zatiaľ (19tt) idem len keď sa viac napijem v noci len raz 🤷♀️
Ja som s tým mala strašne problémy od 10tt do 18tt skoro stále. Občas aj každých 15 minút. Málokedy som vydržala viac ako hodinu. V noci každé dve hodiny. Posledných pár dni konečne spim v noci aj 4 hodiny vkuse. Občas príde mánia, že za pol hodinu idem aj 3 krát ale väčšinou už menej chodím. Som zvedavá ešte čo bude ku koncu..