Ako cítiť pohyby v brušku, keď sú dve bábätka?

jankasvk
22. apr 2015

Baby co ste čakali alebo čakáte dvojicky,ako ste cítili pohyby?ja len ze ci je iné ako ked je len jedno babo v brušku?

tova
22. apr 2015

. Az po 30tt. tesne po utz som vedela ktore dieta je na ktorej strane a ked sa pohlo celym telom , polozenou rukou na bruchu som vedla rozoznat ktore sa hybe. A niekedy som poklopkala po bruhu a rukou som citila ako sa pohlo. ale ked kopali rokami a nohami to sa neda rozoznat ktore a ked kopu naraz tak vidis vitlacene brucho z kazdej strany a urcite vies ze sa obe hybu.

eli74
22. apr 2015

Zalezi od toho, ako su otocene. Ci su nohami k pupku, alebo k chrbtici a kde mas placentu, ci nekopu do nej. Tlmi to troska narazy. Potom ako sa pootacaju. 🙂 To budu ich hry s tebou, ci uhadnes kto práve kopol. 🙂

mariahodzova
23. apr 2015

No ja som vynosila aj jedno babo aj dve ale teda pri tych dvoch som nevedela ktore prave koplo.podla mna to je to hlupost a namyslanie ze viem ktore koplo.nemozes predsa vediet ci to napravo pohlo rucickou alebo ci to bola nozicka toho nalavo...pohyby su inzenzivnejsie, vies ze sa hybu dvaja ale ktore cim koplo sa vediet neda... pohyby su ku koncu az bolestive ;) tak sa priprav..

1martincanka1
23. apr 2015

Kedze mam jedno vlavo dole a druhe vpravo vyssie, tak viem, ktore sa kedy hybe, je to krasny pocit, za nic by som ho nevymenila 🙂.. ale ci kopkaju alebo co robia, ked to citim, netusim.. naco aj, hlavne, ze maju pohodku a davaju mi o sebe vediet 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre