icon

Ako priberáte počas tehotenstva?

adriana222
7. jan 2016

Som v 20tyzdni este som nepribrala ani kilo je to normalne? Pri prvom tehotenstve som dokopy pribrala 16 kg. V tomto tyzdni uz som mala o 5 viac. Nech zjem hocico proste nepriberam. Bojim sa ze to este len pride a priberem naraz vela. Doktor tvrdi ze som zdrava a babo je spokojne tak my to nedava zmysel

Strana
z2
sandey
23. jan 2016

Ja som v prvom do 36 TT pribrala 9kg a v druhom do 37 tt 3 kg

brckava105
29. jan 2016

Ahojte,ja som zacinam 15 tyzden a uz mam 4,5kg navyse;)mne velmi xuti,neviem sa dojest sladkosti boze..a este robim v takej praci kde ich mam.vsade po ruke!snazim sa kontrolovat ale niako to nejde😂😂

simonnka2014
4. feb 2016

@brckava105 Ahoj,ja som 33tt a s tym sladkym som na tom rovnako!od zaciatku tehu.a vdaka tomu mam 18kil navyse! uz teraz vidim ako to nepojde dole po porode ☹

joely
4. feb 2016

Začínam 28tt a pribrala som 8 kg, teraz to ide nejako rýchlejšie ako do 20tt, priberiem určite ešte 4 kg 🙂

andrea1010
8. feb 2016

@anakristina ale poslala by si ju niekam, krava jedna, ja som v 20tt a schudla som šesť kíl hneď na začiatku, potom som pribrala tri, takže stále som - 3 kg, mám momentálne 65 kg a nohy mi puchnú aj tak, proste veľa chodím v práci, mimochodom tie 3 kilá som pribrala za tri týždne cez vianoce a teraz nič 🙂

tana85
8. feb 2016

@adriana222 ak je babo ok a ty sa citis dobre, tak neries ci je to vela alebo malo. ja som v 29tt a doteraz +7kg. podla tabuliek som v norme, babatku sa dari, ja sa zmestim stale do s/m, takze viac ma netrapi. ak papas ako mas chut, tak telo cerpa zo zasob 😉

peta2402
8. feb 2016

Ja som teraz v 16 týždni a pribrala som skoro 6 kíl. Skôr si myslím,že je to voda,lebo sa zbytočne neprejedam. Je pravda, že sladkosti a ovocie mi chutia,hlavne jablká a pomaranče,ale mám aj dostatok pohybu,lebo sedavu prácu nemám. Je to moje prvé a.neviem či je to zdravé.
Problémy som mávala už pri menštruácii,kedy sa mi boky I nohy naliali vodou.

veronika1037
9. feb 2016

@peta2402 ja si myslim ze to velmi zalezi aj na tom aka jenpociatocna vaha lebo ja som trosku pri tele a nemam ani kilo navuse som v 17. tyzdni. Ak si chudsia tak skor sa to nabali. Teda to je moj nazor :D

tomasko27
9. feb 2016

@veronika1037 Ahoj.Asi to tak bude lebo ja som zacala tehotenstvo 85 kg a doteraz mam +4kg tak nieco na tom bude.

milota164
6. mar 2016

ak sa normalne stravujes a babo je podla lekara v poriadku tak je to jedno kolko priberies. hlavne netreba premeskat spravny caas a zacat sa co najskor poriadne natierat aby nepopraskala pokozka.Ja som pouzivala krem proti striam od Bepanthenu.zvysuje elasticitu pokozky a hydratuje a tym brani tomu aby popraskala.

trubi
7. mar 2016

Ahojte. Ja som v 19+6 a pribrala som asi 15 kg. Nemám žiadne problémy a nevracala som ani raz. Nohy neopuchaju. Len už sa nezmestim do svojho oblečenia. Ale beriem to v pohode. Po tehotenstve schudneme ;)

trubi
7. mar 2016

Zabudla som, že som priberala od začiatku a boli Vianoce :D

lulana79
9. mar 2016

Ja som na zaciatku 19eho tyzdna a pribrala som 3 kila. Pri prvom tehu som zacina s vahou 58kg a pribrala som 20. Teraz som zacala s vahou 67kg a dufam, ze 20kg nepriberiem.... ale pri prvom som jedla fakt vsetko doradu a nijako som sa nekontrolovala. Teraz sa trochu sledujem co jem...

mary78
17. mar 2016

Dnes som zacala 20. tyzden a nepribrala som nic, mam stale 55 kg. Prve tehu som zacala s 58kg a pribrala som 8 kg. Aj vtedy, aj teraz si davam pozor na dietu - pri dcere som mala cukrovku - teraz zatial nie, tak dufam ze to nebude viac nez tych 8kg a hlavne nech to nepride vsetko naraz...

adusqua
30. mar 2016

Ahojte, ja som 23+3 a pribrala som už asi 9kg, z toho len počas Velkej noci 2kg. Tým že ma začali bolieť aj klby (asi z pribudnutej váhy) začala som braž magnézium, asi o 70% pomohlo a od dnes začínam cvičiť... Papať mi chutí všetko :D a tak aspon obmedzím sladké a musím zvýšiť pohyb 😝

zuzka3210
7. apr 2016

Ahojte, ja som prave v 23+3 a od zaciatku som doteraz pribrala 11kg. Bola som vsak dost chuda takze myslim ze je to celkom v poriadku ze telo si nabralo .... 🙂 musim sa vsak priznat ze rozteky mi chutia ovela viac ako pred tehu :D

adusqua
12. apr 2016

@zuzka3210 Mne nejak vsetko chuti viac ako pred tehu.. Furt by som len niečo žužlala 😠 😀

Strana
z2