icon

Ako užívať Femibion 2?

ingrida1127
26. júl 2021

Dobre ránko,poradili by ste mi ako užívať fembion 2 ?
Tie ktoré máte skúsenosť.
Mám užiť aj tabletu aj červenú kapsulu ?
Nemám príbaloví leták ,dostala som .
Ďakujem

diaalex
26. júl 2021

@ingrida1127 áno, aj bielu aj červenú tabletku 🤗

ingrida1127
autor
26. júl 2021

@diaalex ďakujem pekne

riderka1
26. júl 2021

presne tak, bielu aj červenú naraz, vždy po jedle.. ja užívam až večer, menej mi zaťažuje trávenie...

hennyinnsbruck
26. júl 2021

Naraz/ v tej tmavej su omega 👍

marianna_peskova
26. júl 2021

Ja užívam jeden deň červenú tabletku, druhý deň bielu. Podľa prívalového letáku by sa mali brať obe v jeden deň, ale tu na fórach som čítala, že to stačí aj mojím spôsobom.

diaalex
26. júl 2021

@marianna_peskova podľa môjho gynekológa každopádne naraz a každý druhý deň 🙂 ja som brala napr v prvom tehu každý deň a vôbec som nemala veľké bábo ako to tu koluje 🙈

marianna_peskova
26. júl 2021

@diaalex Samozrejme, každý ako uzná za vhodné. Ja som pri prvom tehotenstve nebrala žiadne vitamíny a porodila som zdravé dieťa.

ingrida1127
autor
26. júl 2021

@diaalex tiež tak rozmýšľam že každý druhý deň stačí 🙂

jks27
26. júl 2021

A stalo sa Vam niektorej, že v 13tt na prvom veľkom ultrazvuku Vam doktorka povedala, že 90% dievčatko, a o pár dni na to, doktor vo svojej ambulancii, bez špičkového ultrazvuku povedal, že pravdepodobne chlapček?

1didiana1
27. júl 2021

jednu tabletku a jednu tu kapsulu, tak som to ja uzivala, femibion som brala od sameho zaciatku tehu 🙂 kazdy den aby som mala istotu, ze mala bude mat vsetko, co potrebuje a teda ozaj mala, narodila sa zdrava a s perfektnymi mierami 🙂