Aniball balónik

veronika0206
26. jún 2016

Ahojte dievčatá🙂prosím Vás,akú máte skusenost s Aniball balonikom?je to pravdivé, že to pomôže? že žena nieje nastrihnutá, ked 3 tyždne pred pôrodom začne balonik použivať alebo je to hluposť?

zdena12345
27. jún 2016

ja som mala epino. pri prvom 1 steh, pri druhom 3. urcite je to lepsie. co poznam holky co ho pouzivali, tak si vsetky chvalili.

evittam
27. jún 2016

@veronika0206 Pozri, niekomu pomôže, niekomu nie a je nastrihnutá až po riť......Nikto ti nezaručí, že keď 10tim pomohol, že pomôže aj tebe. Pred vyše 8.rokmi som o ničom takom nepočula, ani som to neriešila a nebola som ani nastrihnutá, ani natrhnutá ani nič podobné. 😉 Za mňa - zase jeden výmysel....

maria117
27. jún 2016

@veronika0206 daj sa do skupinky cvicime s aniballom epinom (toto nie je uplne presny nazov skupinky, je tam lomitko volakde,ale da sa najst)...
uplna zaruka to nie je, tiez stale mozes skoncit sekciou a cvicenie bolo zbytocne....ale mne to pomohlo aspon co sa psychickej pripravy tyka, ze som cca tusila ako to bude prebiehat...a aj ked som pri porode mala viacere komplikacie a nastrihu som sa nevyhla,mala som len styri stehy...dcerka isla hlavickou,lenze tvarickou nahor,tzn zla rotacia,tak mozno aj kvoli tomu...ja som to brala tak,ze radsej epino ako epidural, cenovo to vychadza dost podobne a jasne,jedno nevylucuje druhe,len ja som epiduralku nechcela...a ako som pisala,hlavne prve vytlacanie bolo pre mna riadny sok,....no a samozrejme este zavisi kolko stihnes nacvicit....su dievcata,kt necvicia a idu uplne v poho bez nastrihu a ine sa dotrhaju...co som citala skusenosti s tymto,tak bud sli uplne bez nastrihu alebo fakt len par stehov...

rheuska
27. jún 2016

Ja som si robila masáž hrádze. Ručne. A neroztrhla som sa vôbec. Midwife chvalili, že majú dobrú skusenost. Ale na SK ta možno aj tak nastrihnu hovada. (Podľa toho čo čítam o sk nemocniciach)

boldomi
10. sep 2019

Baby začala som cvičiť s aniball, som v 36tt a krčok na 1,5cm doktorka cvičenie odporúčila, dostala som sa na 22cm s tým že sa neviem pohnúť ďalej a mám bolesti v podbrušku a neviem viac nafuknuť a vytlačiť,.. Je na tom niekto podobne?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre