icon

Autoškola v tehotenstve

sejbipi
30. nov 2020

Aký máte na to názor vy? Myslíte si, že je to veľký stresový element aj pre mňa aj pre babätko? Ísť či neísť do toho? Určite to budem konzultovať aj s lekárom ...

maud13
30. nov 2020

podľa mňa nejde len o stres ale aj o to, že počas tehotenstva by žena nemala nejako extra cestovať. plus, neviem, či autoškola je úplne najbezpečnejšie miesto pre tehotnú ženu - keďže v prípade zrážky airbag by síce zachránil teba, ale nie tvoje bábätko. ja osobne by som do toho asi nešla, ale zváž to sama - je to predsa len tvoje rozhodnutie. 🙂

enka81
30. nov 2020

ja som si autoškolu robila v 5-6 mesiaci a všetko ok, nevidím v tom žiaden problém

queen_mary
30. nov 2020

Tiez v tom nevidim problem. Ale zalezinaky si typ. Ci sa soferovania bojis, ci si precitlivena a podobne. Ak si v pohode, tak by sim do toho isla.

zuzanka.zuzu
30. nov 2020

@maud13 "počas tehotenstva by žena nemala nejako extra cestovať" ty máš koľko rokov? 70+? 😲 či ty si tiež tá čo od // doma na PN až do 6r?

eskop
30. nov 2020

@sejbipi tiez som tehotna uz v 6tom mesiaci a robim autoskolu, cca o mesiac mam uz skusky, len toto covid obdobie to trosku pretiahlo

pribinak
30. nov 2020

Ak je pre teba učenie sa šoférovať stres a hrôza tak kašli na to. Ak si v pohode, tak kľudne do toho. Mat dieťa a šoférak je super kombinácia.

@maud13 Ehm, tehotná som každý deň šoférovala do prace a tisícky žien určite tiež 🤷‍♀️

queen_mary
30. nov 2020

@pribinak ja som sa vozila na poradne v 40. Tyzdni 🤣

remaadja
30. nov 2020

@sejbipi robila som si autoškolu tehotná, končila som ju v 7 mesiaci, brucho na volante 🙈. Ja som bola v tehotenstve mimoriadne kľudná, čo sa inak o mne povedať nedá. Záleží na tebe, ako sa cítiš

h2
30. nov 2020

@sejbipi Choď do toho, urob si vodičák, kým bábo nie je na svete a máš na to čas. Lebo keď sa narodí, veľmi sa Ti to zíde. Ak by si si ho vtedy len začala robiť, budeš to mať určite ťažšie. Aký stres, prosím Ťa? A to o tom cestovaní, čo písala @maud13 , tak to je blbosť. Nejako extra cestovať? Veď nejazdíš 12-tky na kamióne. Ja som ako tehotná šoférovala denne. Do práce, do obchodu, k lekárovi, k rodičom... Nečakaj, neváhaj! Uvidíš, keď sa malé narodí, budeš rada, že ten vodičák máš.

veronikaszabova
30. nov 2020

@maud13 preco tehotna zena nemoze nejako extra cestovat...??? To kde si nabrala??
Tehotna zena je len tehotna, nie je chora. Moze vykonavat vsetky cinnosti, ktore neohrozuju plod. Co soferovanie urcite nie je.

h2
30. nov 2020

@veronikaszabova Možno myslí kvôli zvýšenému riziku trombózy? Ale to hrozí naozaj asi len pri nejakých transkontinentálnych letoch. Hodinová jazda v autoškole nikomu neublíži.

pribinak
30. nov 2020

@queen_mary Mein Gott 🤭🤭🤭koniec sveta toto

denka001
30. nov 2020

Neodporúčam

h2
30. nov 2020

@denka001 Prečo?

diewcatqoo
30. nov 2020

@maud13 preco by zena v tehotenstve nemala extra cestovat? Pokial ide o bezproblemove tehotenstvo, nevidim dovod, pre ktory by nemohla cestovat.
V tehotenstve som otocila niekolkokrat 500+km autom. Kamoska sa do porodnice priviezla sama so zacinajucimi kontrakciami...
Tehotenstvo nie je choroba.

denka001
30. nov 2020

@h2 zažila som dieťa má tak koplo že som skončila na chodníku

h2
30. nov 2020

@denka001 😨

ckatka
30. nov 2020

Tak ja teda neviem.ako vy...ale ja šoférujem rada a veľa...ved by ma nemal kto voziť...🤦‍♀️
Mam 4r dieťa...rodičov aj svokrovcov 150km, manžela furt v práci...bez vodičaku by som sa asi zbláznila....
Do 32 TT som ešte chodila na poradne na motorke (lepšie parkovanie) 😂 Teraz v 9 mesiaci jazdím už len autom (zima), ale takmer denne.
Akurát používaj ten tehotensky pás, je to.pohodlnejsie aj bezpečnejšie.
Ja keby nemám vodičak...idem do toho radšej tehotná ako s bábätkom...potom už nebudeš mať čas.

fiona203
30. nov 2020

No ja som robila autoškolu v Bratislave. Prvú jazdu ma zobral inštruktor o 17.00 do špičky, no neviem ci by to bolo vhodné pre tehotnú. Inak taka spotena ako počas kurzov som nikdy ani nebola.

lucia147852
30. nov 2020

Radšej teraz ako potom. Ja som robila autoškolu s 2 ročnou dcérou s bol to zahul. A s dieťaťom je vodicak naozaj na nezaplatenie. Je to fakt 1000 a 1