Bezpríznakové tehotenstvo v druhom trimestri
Ahojte. Som v 15tt, moje tehotenstvo je od začiatku take poslabšie s príznakmi, nebývalo mi nevoľno, nezvracala som, pár krát ma pálila záha, občas má zduvalo z niektorého jedla, prsia má boleli ale poriadne na začiatku, potom slabšie a teraz napr vôbec.. momentálne nepociťujem pár dni žiadne príznaky,, možno tak týždeň možno viac, nejak som si to neuvedomila zw nemám žiadne príznaky, už ani tie prsia má nebolia. Mali ste niektorá ten druhý trimester úplne bez príznakov? Začínam sa obávať či je všetko ok.
Je to v poriadku, neboj sa
@viestta je to moje prvé tehotenstvo a ešte sa nám aj dlho dlho nedarilo, pomohli nám až v car, takze ten strach tam je stále 🥹
@viestta je to moje prvé tehotenstvo a ešte sa nám aj dlho dlho nedarilo, pomohli nám až v car, takze ten strach tam je stále 🥹
@anonym_autor strach budeš mať už stále🙂
Ja som okrem bolavych prsníkov asi 2 t nemala vôbec nič..iba kg navyše inak nič.Pekna pleť, najlepšie vlasy, veľa energie po pôrode som mohla len spominat.Buď rada, že sa cítiš dobre sú ženy čo zvracaju, točí sa im hlava, zápcha.Drzim palce
Máš normálne tehotenstvo ….mna neboleli kríze, ani prsia, ani som nebola nafúknutá, ani neviem čo ….nemala som menštruáciu a to je jediný hlavný znak tehotenstva
Mne byvalo v 1.trimestri vsetko 😅, ale v druhom som ani nevedela, ze som tehotna.
mala som to podobne, bud rada 🙂
Ano. Je to normálne. Každé tehotenstvo je iné. Pri prvom mi bolo nevoľno mesiac a pol a potom celé tehotenstvo super, pri druhom mi nebolo vôbec nic a pri treťom mi bolo zle od začiatku az po koniec...p.s. teraz ma najmladšie 8 mesiacov a stále mi určite pachy vadia....takže si to užívaj 😊
Je to bezne, kamosky mali take tehu a maju zdrave deti. Niekto musi mat aj pekne tehu, nemozu vsetci grcat ako ja, by to nedala kanalizacia 🙈😂😂😂
Ďakujem ste má upokojili že tehu môže byť aj bezpriznakove 😆
Ahoj, tiez mam viac-menej "bezpriznakove" tehotenstvo.. zo zaciatku ma to tiez stresovalo, potom som si kupila aspon angelsound aby som pocula srdiecko, to ma zvyklo ukludnit (ale pozor, aj to moze zenu vystresovat, ak sa jej nedari najst srdiecko), teraz som 21tt a uz citim pohyby, tak som kludnejsia, ale teraz mam napriklad dva dni, kedy citim maleho pomenej a uz ma to znepokojuje, ale snazim sa mysliet pozitivne. Bat sa uz budeme asi stale o tie nase deticky. Drzim ti palce
Ahoj, tiez mam viac-menej "bezpriznakove" tehotenstvo.. zo zaciatku ma to tiez stresovalo, potom som si kupila aspon angelsound aby som pocula srdiecko, to ma zvyklo ukludnit (ale pozor, aj to moze zenu vystresovat, ak sa jej nedari najst srdiecko), teraz som 21tt a uz citim pohyby, tak som kludnejsia, ale teraz mam napriklad dva dni, kedy citim maleho pomenej a uz ma to znepokojuje, ale snazim sa mysliet pozitivne. Bat sa uz budeme asi stale o tie nase deticky. Drzim ti palce
@sisa9496 ďakujem, ja tiež drzim palce nech je všetko v poriadku ☺️ angelsound som rozmýšľala ale nakoniec som nekupila

Je to v poriadku, neboj sa