icon

Biely až žltkastý výtok v 23. týždni

dominka42
20. jún 2020

Ahojte dievcata, mam taku otazocku. Som v 23tt a zacala som mat castejsie vytoky bielej niekedy zltkavej farbe, nezapachaju, no posledne 2 dni ma to sem tam zasvrbi ked chodim a spravil sa mi tam dole akoby maly biely pupacik ( normalny ciry az biely som mala aj mimo tehotenstva). Ku lekarovy na poradnu idem az 7.7. Myslite si ze to je v poriadku a mozem pockat az do poradne alebo mam ist radsej skor ku lekarovy? Pripade mate niektora s niecim takymto skusenost a co vam nato pomohlo? Dakujem😊

lejluska
20. jún 2020

Ja som mala teraz taký výtok, akurát 15.som bola v poradni a dr.povedala, že mám mykózu, dostala som vaginálne tablety Clotrimazol akurát dnes doberam poslednú....a pomohlo...ale v tomto tehu to už mám druhýkrát, ja som 22tt...

dominka42
autor
20. jún 2020

@lejluska tak potom super ze pomolo 🙂 ... skocim asi aj ja ku lekarke nech mi da dake tabletky ak nahodou. Dakujem 🙂

lejluska
20. jún 2020

@dominka42 ešte mi k tomu kázala moja dr. kúpiť jenamazol krém, že mám mať doma pre každý prípad pretože v tehu sa takéto mykozy zvyknú opakovať 😉 tak nech ti to tiež čím skôr prejde 🙂

dominka42
autor
20. jún 2020

@lejluska velmi pekne dakujem😊