Bolesť brucha pri námahe v druhom trimestri tehotenstva
Ahojte, som v 17tt a vzdy ked mam trosku namahu alebo urcity specificky pohyb, tak zacitim take zabolenie brucha, len pri tom pohybe. Potom uz nie. Napriklad ked sedim a prelozim si nohu cez nohu, vstanem z postele, gauca, auta. Inak mi je uplne super, nerobi mi nic chodenie, upratovanie, statie. Vyslovene hentie pohyby, ked ako keby sa to brucho zatlaci ako keby vnutri. Mate to niektora, som na nervy, ci je to normalne. Ďakujem
vygooli si round ligament pain
@anonym_autor isto by som to spomenula pri najblizsej poradni, lebo asi by ta nemala pri kazdom takomto pohybe boliet ale pokial je vsetko v poriadku, tak zbytocne nepanikar a len sa na to spytaj. kazde telo reaguje na tehotenstvo inak
@charlottha praveze inak vlastne uplne dobre, ako keby som tehotna ani nebola, ani chodenie, nic mi nevadi, len vyslovene ked si sadnem a zospodu ten tlak ako keby, tak na tu sekundu dve zaboli
vygooli si round ligament pain
@anonym_64e4db ďakujem, čitala som, že aj taketo nieco by mohlo byt, musim sa na to spytat lekara, idem ďalsi tyzden na kontrolu, tak snáď bude všetko ok

@anonym_autor isto by som to spomenula pri najblizsej poradni, lebo asi by ta nemala pri kazdom takomto pohybe boliet ale pokial je vsetko v poriadku, tak zbytocne nepanikar a len sa na to spytaj. kazde telo reaguje na tehotenstvo inak