Bude to chlapček či dievčatko?
Čo myslíte žienky vyzerá to na chlapčeka... ?? Dnes robený utz 14+0 ❤️ Dolu je dačo biele su to vajka..☺️

V tomto týždni to ešte ani lekári nehovoria na 100%
@kristinabal chlapček. Podľa tvaru hlávky 😁 ale to je samozrejme len ďalšia "povera"
Skúšala som test so sódou bikarbónou vyšiel chlapec, čínsky kalendár vyšiel chlapec, výpočet podľa výmeny krvi každých 7rokov sa mení krv v tele vyšiel chlapec... Dr mi povedala pravdepodobne to bude chlapček...
@kristinabal Podľa foto to nevidno moc dobre, ale tak zdá sa, že by to mohol byť chlapec. Po tom babinci, čo máš doma, to bude celkom zmena 😀
@kristinabal sóda bikarbona... to hovorí za všetko...
@kristinabal nam kazdy vravel dievcatko, cinsky kalendar doevcatko a hľa cakame chlapceka 😅
@basska_b presne tak..☺️☺️
asi chces velmi chlapca :D to s tou krvou som nepoznala, ale pozrela som si pre zaujimavost co som mala byt ja a co mali byt moji bratia, vsetko je naopak :D
boze zeny cinsky horoskop mi povedal, ze dievca cakame chlapca, tvar brucha mam, ze dievca cakame chlapca, som cela vyhadzana aka dievca mi berie krasu, cakame chlapca a mame ho jasne potvrdeneho ultrazvukom v 20tt
ked si ho prajes, drzim paste 🤞🏻 kazdopadne na fotke nic vidno nie je a napr. soda bikarbona reaguje na to ci je moc kysly/zasadity, co je ovplyvnene tym co si jedla a nie ci mas v brusku chlapca s pipikom 🙂 ano vsetky tieto babske povery su 50/50 niekomu vyjdu 😂 s tym zvysnym 50 nie, tak snad budes v tych prvych 50tich percentach
ak by tieto veci fungovali neplatili by si zeny BabyGen za 100x EUR aby vedeli skor
@petamich rovnako podla vsetkeho cakam dievca (az na sodu, lebo to by ma ani nenapadlo skusat) a aj hla, moja dcerenka ma vajcia 😂
@babovka2321 veru sodu som ani ja neskusala 🙂 to ja len som od okolia pocuvala tieto babske povery a podla nich boli vsetci presvedceni, ze to bude dievca no ale aj ta nasa ma jasneho pipika 🙈🙈
Dobre žienky ja len tak 😂☺️ Je to chlapec...😂😂
@bambulienka25 no bolo by na case 🙈☺️chlapca uz jedneho mam ale este sa netesim vopred
@simonasaparova ale aj tak nech je co bude hlavne zdrave 🥰
@bambulienka25 podla coho to vidite?
@bambulienka25 tak u mna tie teorie neplatia, moja gynekologicka mi oznamila ze budem mat chlapca ale na pobavenie je to dobra vec 👍😆

@kristinabal podla teba je tvoj doktor menej kompetentny ako zeny na konikovi?