icon

Bude to chlapček či dievčatko?

kristinabal
2. mar 2021

Čo myslíte žienky vyzerá to na chlapčeka... ?? Dnes robený utz 14+0 ❤️ Dolu je dačo biele su to vajka..☺️

Bude to chlapček či dievčatko?
babovka2321
2. mar 2021

@kristinabal podla teba je tvoj doktor menej kompetentny ako zeny na konikovi?

ab727
2. mar 2021

V tomto týždni to ešte ani lekári nehovoria na 100%

kristinabal
autor
Autor odpoveď zmazal
emuska72
2. mar 2021

@kristinabal chlapček. Podľa tvaru hlávky 😁 ale to je samozrejme len ďalšia "povera"

kristinabal
autor
2. mar 2021

Skúšala som test so sódou bikarbónou vyšiel chlapec, čínsky kalendár vyšiel chlapec, výpočet podľa výmeny krvi každých 7rokov sa mení krv v tele vyšiel chlapec... Dr mi povedala pravdepodobne to bude chlapček...

basska_b
2. mar 2021

@kristinabal Podľa foto to nevidno moc dobre, ale tak zdá sa, že by to mohol byť chlapec. Po tom babinci, čo máš doma, to bude celkom zmena 😀

nela6
2. mar 2021

@kristinabal sóda bikarbona... to hovorí za všetko...

andula1988
2. mar 2021

@kristinabal nam kazdy vravel dievcatko, cinsky kalendar doevcatko a hľa cakame chlapceka 😅

kristinabal
autor
2. mar 2021

@basska_b presne tak..☺️☺️

jakoma
2. mar 2021

asi chces velmi chlapca :D to s tou krvou som nepoznala, ale pozrela som si pre zaujimavost co som mala byt ja a co mali byt moji bratia, vsetko je naopak :D

petamich
2. mar 2021

boze zeny cinsky horoskop mi povedal, ze dievca cakame chlapca, tvar brucha mam, ze dievca cakame chlapca, som cela vyhadzana aka dievca mi berie krasu, cakame chlapca a mame ho jasne potvrdeneho ultrazvukom v 20tt
ked si ho prajes, drzim paste 🤞🏻 kazdopadne na fotke nic vidno nie je a napr. soda bikarbona reaguje na to ci je moc kysly/zasadity, co je ovplyvnene tym co si jedla a nie ci mas v brusku chlapca s pipikom 🙂 ano vsetky tieto babske povery su 50/50 niekomu vyjdu 😂 s tym zvysnym 50 nie, tak snad budes v tych prvych 50tich percentach
ak by tieto veci fungovali neplatili by si zeny BabyGen za 100x EUR aby vedeli skor

babovka2321
2. mar 2021

@petamich rovnako podla vsetkeho cakam dievca (az na sodu, lebo to by ma ani nenapadlo skusat) a aj hla, moja dcerenka ma vajcia 😂

petamich
2. mar 2021

@babovka2321 veru sodu som ani ja neskusala 🙂 to ja len som od okolia pocuvala tieto babske povery a podla nich boli vsetci presvedceni, ze to bude dievca no ale aj ta nasa ma jasneho pipika 🙈🙈

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
kristinabal
autor
2. mar 2021

Dobre žienky ja len tak 😂☺️ Je to chlapec...😂😂

simonasaparova
2. mar 2021

Co myslite vy bude to dievcatko alebo chlapec, kto ma s Nub teoriou skusenost 🥰☺️

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
simonasaparova
2. mar 2021

@bambulienka25 no bolo by na case 🙈☺️chlapca uz jedneho mam ale este sa netesim vopred

simonasaparova
2. mar 2021

@simonasaparova ale aj tak nech je co bude hlavne zdrave 🥰

mmama
7. mar 2021

@bambulienka25 podla coho to vidite?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
simonasaparova
10. mar 2021

@bambulienka25 tak u mna tie teorie neplatia, moja gynekologicka mi oznamila ze budem mat chlapca ale na pobavenie je to dobra vec 👍😆