Chlapec alebo dievča? ultrazvuk v 15tt
@lucullka myslim si ze ked ti doktor nevedel povedat .. my ti tazko povieme .. mozme len odhadnut.. ved este mas cas 🙂 nam sa nechcelo tiez dlhsie ukazat .. nakonec nam ukazal bimbasa 😀
tu podla mna genitalie ani nevidiet, to co tam vidno su dolne koncatiny, takze podla tejto fotky sa to urcite zistit neda, jedine 3D sono
Ja na tvojom mieste počkám nám v 15tt povedala doktorka že bude chlapec a moja uz skoro ročná Lenka ani netuší že pôvodne mala byť Maťko 🤣
Nám nevidel povedať, resp. Zahlásil niečo a bolo inak.. ani na 3d sa neukázala slecinka...
Nám doktor ukázal na 3D v 19tt "kávové" zrnko na celú obrazovku a ja som to tam aj tak nevidela 😂😂🤣
ďakujem všetkým za odpovede 🙂 ...aj som si myslela že keď to nevidel doktor, že to je takto ťažko povedať ...len sme trošku nedočkaví 🙂 🙂 ..uvidíme čo povie na najbližšej kontrole 🙂
Len kvoli pohlaviu by som na ten test nesla...len ak este nieco ine sa zistuje...babo sa raz otoci tak,ze je vidiet,co to je ;)
@nancy666 ja som bla na trisomy,lebo jedno z dvojčiat malo horšie výsledky (nasrastie sa nic z otrasných triple testov nepotvrdilo) ...takže v 12. týždni som sa dozvedela,že minimálne jedno pohlavie je mužské...a v 15. sa obaja pekne ukazali...ale aj keby to bolo dievca,ci dievcata,ci chlapci...hlavne je zdravie 🙂
Po včerajšom vyšetrení už vieme aj pohlavie bábätka, takže si môžme chystať modrú výbavičku 😍. Robil mi morfologický ultrazvuk a vyjadril sa, ze je to isté na 💯%, tak dúfam že sa to nezmení kedže sme obaja verili, že to bude chalan.
@lenka155 ja som prvé chcela strašne dievča..a s inou možnosťou som ani nepočítala 😅 a nakoniec mi oznamili chlapca a ja som pol hodinu preplakala na parkovisku pri gynde, že čo preboha budem robiť s chlapcom 😀🙈 teraz bude mať 7rokov a neviem si predstaviť že by to bolo inak 🙂..momentálne som 21tt a vyzerá to tak že tiež chlapec a veľmi sa z toho tešíme 🙂..

@lucullka ak nevedel doktor, ktory denne vidi cca 10 babatiek, nejaka odbornicka ti uz da tazko lepsiu odpoved. Zostava len pockat na dalsiu poradnu, alebo si zaplatit sono sukromne