Choroba v tehotenstve s antibiotikami

instaad_
24. aug 2018

Poradte mi mamicky prosim vas co na chorobu v tehotenstve ? Uz mi dali aj antibiotika dobrala som a nepomohlo, nadcha, kasel, hrdlo ma boli, svaly nevladzu :( uz ma slak trafi

anett63
24. aug 2018

Robili ti aj Crp,keď ti dali antibiotiká?Mne predpísal penbene ant.,brala som ich dva dni a celá som sa vyhadzala,hneď som ich vysadila.Snazila som sa vypotiť , piť tehotenský čaj s medom a citrónom,potom ma obvodak poslal krcnemu,odporučil mi Glimbax spray do hrdla a pastilky orofar. Kúpila som si vitamín C,ten si dávam dva krát denne a probiotika. Na nádchu som si kúpila spray s morskou vodou Quixx.

instaad_
autor
25. aug 2018

@anett63 robili mi mala som hodnotu 15,2, nepomaha nic

anett63
25. aug 2018

@instaad_ Je to otras byť tehotná a chorá,mňa to zase včera v noci chytilo...ale tentokrát bez horúčky. 😓 A to som posledné dva roky ani nadchu nemala a teraz už druhý krát za august.

katharines
25. aug 2018

Pozri si, ktore bylinky v tehotenstve mozes pit a ktore nie napr aj tu:
https://www.paula.sk/materstvo/vhodne-nevhodne-...
Pomoze aj zazvor s citronom a medom, medovkovy caj, infra lampa na dutiny, hliva, kapustovita zelenina, ktoru mas rada. Vyplach nosa so slanou vodou. Na hrdlo, ak nie si alergicka, tak kloktat propolisom (riedenie 1:5), alebo na striedacku citronovou vodou a vodou so sodou bikarbonou, alebo slanou vodou. Hrdlo mozes natriet octanovou mastou a zabalit, alebo potri olivovym olejom a na satku daj alkohol a potom zabal. Teplotu nezrazaj, ak nemusis.
Potrebujes este doplnit vit D3, omega-3 kyseliny, vit C a kyselinu listovu a mozno aj zelezo.

prskavicka
20. sep 2018

@instaad_ ahoj, píšem ti, lebo ja momentálne prechádzam niečim podobným. Som v 10. tt a mám nasadené antibiotiká a inhalator na bronchitidu a astmu. :( žiaľ mne hedelix ani naparovanie, inhalovanie a ležanie v posteli nepomohlo. Tak som musela ísť až na pľúcne. Tam mi zistili že mám zahlienené priedušky až astmu - normálne mi to prepuklo v tehotenstve. Ja som alergie ani kašeľ nemavala takýto. No musím povedať že lieky začali zaberať a cítim sa oveľa lepšie. Chcem povedať že netreba chorobu nechať tak. Treba to liečiť. ;) no verím že ty si už zdravá 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre