icon

Chudnutie v tehotenstve, hoci stále niečo jem. 18tt

amyy
28. jún 2019

Kočky potrebujem poradit,som v 18tt a na vahe som zase isla dole a pritom stale nieco jem,myslite,ze je to normalne?

kristina2412
28. jún 2019

@amyy mám také kamarátky,ktoré mali pred pôrodom - 10 kíl oproti pôvodnej váhe a všetko bolo o.k. Každá sme iná,ak nemáš iné problémy, malo by to byť v poriadku. Čo hovorí lekár?niekto priberie na váhe až v poslednom trimestri.

amyy
autor
28. jún 2019

@kristina2412 ja priberiem a potom schudnem,mala som nevolnosti ale uz to preslo,sem tam ma boli zaludok ale to je asi normalne

kristina2412
28. jún 2019

@amyy aj mňa bolieval☹️blbo mi trávilo.Pancreolan bol môj verný kamarát😄ale po 20 týždni sa to utriaslo a úplne som si to tehotenstvo začala uzivat

vlasica19
28. jún 2019

Z tohto by som si nejako tazku hlavu nerobila. Myslim, ze ti len hapruje travenie. Ale lekarovi by som o tom povedala 🙂

amyy
autor
28. jún 2019

@kristina2412 no dufam,ze aj mne uz bude uplne ok,stale sa vsetkeho bojim na zaciatku som lezala v nemocnici,lebo som trosku krvacala a zistili,ze mam hematom

sandy333
Autor odpoveď zmazal
tehotna85
28. jún 2019

Tak ja som tiez chudla v prvom a druhom....no dr zaujimala len vaha babatka..ak ta je ok....nevadi...prve kila som pribrala v 24 tt

ecoli
28. jún 2019

Ja som na zaciatku schudla 3kg a potom som hoooorko ťažko priberala po gramoch... Občas kilo- dve schudla.... Asi až v siedmom mesiaci som začala pomaličky priberat... A dokopy to bolo 9kg.

miskafilipkovab
3. júl 2019

Ja mam presne taký istý problém. Za celé tehotenstvo som len schudla. A tiež mi doktor povedal že pokiaľ je babo v poriadku tak to nevadí.

renimac
3. júl 2019

Ja som mala opačný problém a tému by som nazvala "priberanie v tehotenstve, hoci stále zvraciam". A to celé tehotenstvo. Ak bábätko prosperuje, je to v poriadku a nebudeš sa potom trápiť s kilami navyše 😉.