icon

Čo mi pomôže na pálenie záhy v 28. týždni tehotenstva?

dedenini
8. feb 2012

skusila som uz asi vsetko..od jogurtov, citronovej stavy ,a ine... aj pirule od lekarky, ktore mi nezaberaju... uz ani spavat nemozem koli tomu.. je to pre mna velmi neznesitelne a neviem co mam robit.. som v 28 tyzdni a je to cim viac horsie a horsie... dakujem za rady

fopka
22. mar 2013

ja to riesim kyslym mliekom a magneziovou vodou... ale len jemne perlivou, bublinky narobia este viac zla. Mam aj tablety Talcid, lekar mi vravel, ze môzem bez problemov uzivat. No tie si dam len v pripade, ze uz si naozaj neviem pomoct.

milota164
27. apr 2014

ja pouzivam zuvacie tablety rennie, celkom rychlo mi zaberali

lucymako
27. apr 2014

mne zaberali Rennie ale tiez to nebola ziadna slava, treba sa s tym zmierit 🙂 nie je moc dobre sa napchavat tabletkami, to len v pripade, ze uz nic ine nepomohlo.

23marianna
10. nov 2014

No mne nepomohlo nič...9 mesiacov,každý deň ma pálila zaha...Tak ku koncu tehotenstva mi jedine pomohli para orechy...😊

deniskajakubko
20. nov 2014

Mne pomohlo to, že nejem vyprážané a mastné jedlá a sladkosti. Keď raz za dlhú dobu si to dám, tak vtedy ma začne páliť záha.

lindos
20. nov 2014

Gastrocynesine 😉

lienka959
20. nov 2014

mne pomáha Gaviscon a mám pocit že ako sa bábo otočilo je to s tou záhou horšie ako predtým, treba už len vydržať asi

oladuna
8. dec 2014

GAVISCON - su dva druhy- tabletky a tekutina.mne ku koncu tehu nepomahalo vobec nic.treba vydrzat

amyqce
8. dec 2014

lyžička horčice. zabralo okamžite.

mm5278
8. dec 2014

treba jest nieco co vsaje vzniknute kyseliny, cize suchy chlieb alebo obycajne BeBe keksy. alebo skus Gaviscon sirup. a ak nezaberie nic co tu baby pisu, tak potom uz jedine to vsetko prekonat.

dadka7828
10. dec 2014

Ja mám kyselinu aj s vody termín mám 13.12 ale vôbec to nevizerá na pôrod a s tej kyseliny ma ide poraziť je mi jasné že malá bude vlasatá a najradšej by som bola keby bola už vonku lebo mi to pekne komplikuje život tá kyselina :D

hiphop_stawa
20. apr 2015

ja pijem mineral a ked nemam nahodou tak lyzicka sody bikarbony lyzicka kyseliny citronovej do cca 2 dc vody..ine mi nepomoze..toto je pre mna zazracny elixir.. 😝

skipka2
20. apr 2015

Fatra

anelehka
20. apr 2015

za hrst mandlovych lupienkov 😉

tajka1986
20. apr 2015

Mlieko. Najlepsie studene.

lucya87
20. apr 2015

Mne pomohli nesolene mandle v supke. Zjedla som ich na KG ale bolo to jedine co mne pomahalo.

07022007
21. apr 2015

Pivo :D samozrejme nealko

danana
21. apr 2015

neviem či to tu už odznelo, ale môj masér mi radil suché oplátky... také tie čo sa dávajú do grilážok 🙂

dejna86
21. apr 2015

mne jedine co pomohlo boli tie MACES tenke chlebikove platky , to hned zabralo

luta13
5. máj 2015

...mne vzdy pomaha teple mlieko...aj teraz a aj pri prvom tehu...🙂

anula
5. máj 2015

nealko pivo a inhibitory protonovej pumpy (omeprazol, pantoprazol, pantozol ai.). na SK mi ich nechceli predat (ale predali), vraj sa v tehu neodporucaju, tu ich gyn predpisuju, ked som ich zacala brat, konecne som sa mohla najest. Daju sa kupit aj vo volnom predaji, nielen na recept.

juditka_d
3. jún 2015

niekde na fóre som čítala, že pomáha lyžička klasickej horčice a zapiť trochou vody. Bolo tam na to veľa pozitívnych ohlasov. Mne pomáha Talcid a citrónová voda a tiež activia, takže na horčicu ešte nedošiel rad 🙂 A hlavne nejesť sladké.

pepka29
17. jún 2015

Caute baby. No mna zaha zacala palit na konci 7 mesiaca,vyskusala som vsetko mozne mam aj Talcid ale ten my zabral asi tak len na 10 minut. Jedine co mi pomaha tak pivo samozrejme nealko vrelo odporucam a dako to vydrzat do porodu. Vravi sa ze ked pali zaha tak bude vlasate babo tak uvidime 🙂

petrakl
25. jún 2015

Mna pali zaha po comkolvek cokoladovom. Takze urcite si je potebne vsimnut z coho Vas pali zaha najviac, Pomahaju pukance, burizony,sladke kukuricne gulocky za tym mlieko🙂

pemon
25. jún 2015

Mna palila pri 3 detoch az do porodu ale pomahalo mi mlieko a piskoty ale bude vlasate babatko mam skusenosti 😁

cailinevelyn
25. jún 2015

v lekarni - rennie ice, moztno az 11 tbl denne - mne pomahalo, ked vsetko ostatne zlyhalo a mlieko mi zhorsovalo

luciaros
31. júl 2015
gabrielakin
31. júl 2015

vyskusaj Himalajsky ajurvedsky caj DHANYAKA je to caj pre tehotne,mne velmi pomohol.V zdravej vyzive ho urcite najdes,alebo si tento nazov zadaj cez google a da sa objenat cez net.

dianockadianka
29. nov 2015
Používateľ dianockadianka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dianockadianka.

Ahojte, ja som si zvykla davat pohar Fatry. Radila som sa o tom s gynekologom a ten hovoril, ze tehotne mozu pit mineralky, ale samozrejme nie vo velkom mnozstve, ze ten pohar denne je ok, hlavne ked prinesie ulavu. Lieky som samozrejme brat nechcela, takze bud som siahla po prirodnych veciach- napr. potraviny ako banan, zazvor, alebo teda Fatra.

ada12345
Autor odpoveď zmazal