Čo na záhu v 23 týždni?
Ahojte Kocky!!! Chcela by som sa opita ci nemate nejaky dobry recept na zahu. doktorka mi dala nejake vzorky Gastrotus alebo co. Len neviem ci ten celi sacok mam vypit a ci to mam s niecim riedit. a ci nanhodo neublizim babetku. som v 23tt. a ta zaha nie a nie prestat.
mne pomáhalo studené mlieko.. a potom už len anacid.. ten gastrotus absolútne nie..
jablko
kvalitní aloe
ja som v 13 tt tehu a na záhu mi pomáha pohár studeného mlieka....funkčnosť zaručená
Ahoj ja som skúšala gastrotus, mlieko, mandle, horčicu, citrónovú vodu,........ A jediné čo mi pomohlo boli cmúlacie pastilky TUMS! Ja som mala pálenie záhy celé tehu a musela som ich papať stále ;) Poradil mi ich moj gynekolóog. Tiež som pila Fatru tá mi tiež trošku pomáhala, ale tums som musela mať stále.
ja so jedla pár zrniečok surovej ryže, len tak pochrúmať.
Pukance
gastrotuss sirup mi nepomahal vobec... :( vlastne mi pomohlo nakoniec iba nelezat...
len a len FATRA....jedina vec co pomaha
mineralka Fatra a burizony
ahoj moj gynekolog mi poradil tabletky Maalox dietatku to vobec neuskodi.Ja som to brala cele tehotenstvo 🙂

mne nepomohlo nic okrem talcidu a to len na chvilu,myslela som ze ma zaziva ta kyselina zozerie ,este som ju mala aj par dni po porode ☹