Čo na záhu v 23 týždni?
Ahojte Kocky!!! Chcela by som sa opita ci nemate nejaky dobry recept na zahu. doktorka mi dala nejake vzorky Gastrotus alebo co. Len neviem ci ten celi sacok mam vypit a ci to mam s niecim riedit. a ci nanhodo neublizim babetku. som v 23tt. a ta zaha nie a nie prestat.
mne pomáhalo studené mlieko.. a potom už len anacid.. ten gastrotus absolútne nie..
ja som v 13 tt tehu a na záhu mi pomáha pohár studeného mlieka....funkčnosť zaručená
Ahoj ja som skúšala gastrotus, mlieko, mandle, horčicu, citrónovú vodu,........ A jediné čo mi pomohlo boli cmúlacie pastilky TUMS! Ja som mala pálenie záhy celé tehu a musela som ich papať stále ;) Poradil mi ich moj gynekolóog. Tiež som pila Fatru tá mi tiež trošku pomáhala, ale tums som musela mať stále.
gastrotuss sirup mi nepomahal vobec... :( vlastne mi pomohlo nakoniec iba nelezat...
ahoj moj gynekolog mi poradil tabletky Maalox dietatku to vobec neuskodi.Ja som to brala cele tehotenstvo 🙂

mne nepomohlo nic okrem talcidu a to len na chvilu,myslela som ze ma zaziva ta kyselina zozerie ,este som ju mala aj par dni po porode ☹