Čo sa deje v druhom trimestri tehotenstva?
verulka tema je na svete tak napis nieco ty mas s tym skusenosti 😵
pinco ahoj........
baby aj ja idem, papa monti a miri...dobru nocku a zajtra dokecame....ale sme toho nakecali dnes, boze baby na trhu nic...a to kazdy den daco 😀
veru didi kazdy den toho nakecame. tak ahoj a pozdrav tamarku.😀 a potom dobru noc miri ty tu este budes?
mri a dzim palceky samozrejma , aby si doma sunku jedla......ale uz utekam papa
monti ahojkaj 😉
ja az 3.4. dufam ze ma zase nastrasi s tym ze mam vacsie brucho a ze sa mu nieco nezda,ale ja ho mam naozaj akesi velke.☹ a neviem z coho.☹ ahoj diduska
nemam fotak ale aj tak by som si neodfotila lebo je velke uz sa aj mne zda velke. ale mozno ked oco pride v aprili tak odfotim uvidim.
Vysli jej zle APF testy tak ju poslali na amnio a ta jej tiez vysla zle. Nemusite sa bat vy uz mate vsetky tie APF za sebou takze uz ste v pohode.
monti..hehe muz mi tearz meral obvod brucha..mam 102cm..sa smial ze ci bude stacit meter..potvora
ale ved si pisala ze bola v 23tt a to som aj ja. co vlastne znamena ked vyjdu zle tie amnio. ze bude babo chore alebo ze umre po narodenialebo co?
monti nic to nemusi znamenat..mojej znamej vysli zle vysledky a ccele tehu sa trapila ze bude maly postihnuty a je zdravy...aj toto sa moze mylit
aj mojej spoluziacke vysli zle testy a uz ju plasili ze bude chore a nakoniec ma pekne zdrave dievcatko
veru ano poznam este par pripadov kedy im radili nech si to daju prec ale rozhodli sa inak a maju zdraved deti. ale to jeindividualne a nie kazdy moze mat take stastie

pinco ahooj 🙂
monti...lepsie chutii doma 😀
didi hej aj malej sa treba povenovat xixi ja tiez cely den na nete