Čo sa deje v druhom trimestri tehotenstva?
verulka tema je na svete tak napis nieco ty mas s tym skusenosti 😵
ahojte nero..no teraz cez sviadky nas tu je poriedko to len tie v zahranici su na nete, asi preto ze niesme nask 🙂
didi ahooj...my sme sa teraz nedavno vratili z navstevy,.idem si lahnut lebo neskutocne tvrde brucho mam..zajtra sa stavim paaaaaaa
ahoj....aj mne v noci tvrdlo a riadne ma boleli pohyby a aj brusko ma pobolievalo, uz je to lepse, hadam vydzim do dalsej kontroly vo stvrtok 😒 len akurat tam bude ina lekraka 😒
Ahojte, tak ako ste prezili sviatky? My super pod snehom, mame vyse 40cm, ani auto mi nevidno, budem musiet aspon 15 min. odhadzovat kym pojdem do prace... 😠
didi myw caute...no sviatky v pohode...akurat ze vcera zas maly tak vystrajal ze strasne bolesti pod rebrom...sa nedalo vydrzat...
no u nás našťastie síce snežilo , aletopilo sa tohneď takže sme bez snehu inaksviatky ušli rýchlo a už zase som sama doma a je mi tu smutno 😒
sandri no aj u nas najprv prsalo potom snezilo a potom oboje dokopy...to bola ale velka noc
ahojte, ja som sa cele sviatky prezierala, takze 2 kila na vyse asi 😀 veru velka noc onicom ale jedlo bolo fajne..
hej máme aprípové počasie ja som zase 2 kg schudla takže mámza celé tehu + 4 kg
sandri to vazne si tolko schudla?? boze ja priberam a aj tak sa im zda moje brusko male a aj drobec maly a preto musim ist na dalsie navyse sono, ja tomu nerozumiemi... 😠 ale zas uistit sa ci je vsetko ok, je dobre nie?? podla mna budes mat velkeho drobca, ked vobec nepriberas a budes mat lahky porod, lebo to mas len v brusku
malé bruško to si pozri to moje v tom čase a toposledné kde jeuž ako tak väčšie je aj tak po riadne zdúvajucom jedle a v skutočnosti je menšie. 😉
no sak vravim, to este aj moja segra je tehu a ma brusko ako ty , tak neviem co by povedali 😀 ale sak nech sa uistia aj ja sa uistim, lebo mam aj tu astmu aj tlak vyssi tak to bude lepsie 🙂
Ahojte. 🙂 Vidim ze ste vsetky sviatkovali pri dobrom jedle 😀 Vsak aj ja...
Sandrika, to teda fakt nechapem, ze mas len 4 kg plus, ja uz mam teraz 5 a po sviatkoch som sa radsej ani nepostavila na vahu, lebo som dusila vsetko zaradom. 🙂
Mna kupaci oblievali fakt len decentne a vacsinou len vonavkou, tak si viete predstavit ten vysledok. 😒 Este aj teraz nas bol v robote kolega nejakym "parfimom" okupat, tak tu mame super vonu po celej kancelarii
javeľmi nejem varenélebonemôžem takže jem každú hodinu krajec chleba a to dobre trávi ,potomkeď príde muž taksi dám občas varené , ale toväčšinou končí na wc možemlenkuracie prsia a zemiaky, ja som za prvý trimester pribrala 3 kg a od vtedy 3 ale teraz som 2 kg schudla
No a potom, že z chleba sa priberá 🙂 Ale jasné, že už máš asi trávenie dobre nastavené, keď tak pravidelne ješ. S tým vareným jedlom to nemáš bohviečo... Snáď si to začneš užívať po pôrode a budeš viac papať 🙂
ahojte ako sa mate. ja som tu len na skok lebo tu mam jednu dievcinku na strazenie tak jej musim zapnut malovacky. 😒 ale no zajtra tu uz hadam budem. tak ahojte a pekny zvysok dna
ahojte no uz som tu. hm zajtra pridem asi tiez tak neskoro idem zase strazit. hm ja trenujem uz davno nero.😀
ahojte
tak ako sa mate,mna uz boli vsetko uz aby som rodila ale to si este aspon 2tyzdne musim pockat
ahoj loss asi som tu iba ja tak to vyzera a mam sa fajn len ma boli zub co mi dnes vrtala asi si zvyka na plombu. ozaj chcela som sa spytat aj teba bolievali krize ked si bolo v tom tyzdni ako ja?
aha hm no teda nie ze by ma boleli stale iba obcas tak som chcela vediet ci to je normalne

monti prezili a mozme sa tesit na dalsi rocik🙂